Política · 18 d'Agost de 2012. 20:50h.

Macià Alavedra reapareix

L'exconseller imputat en el 'Cas Pretòria' afirma que parla "sovint" amb la cúpula de CDC

Macià Alavedra reapareix

Macià Alavedra, a Prada de Conflent

L'exconseller de la Generalitat en els governs de Jordi Pujol imputat en el 'Cas Pretòria' per presumpta corrupció urbanística, Macià Alavedra, ha assegurat que parla "sovint" amb la cúpula de CDC.

En declaracions als periodistes abans de participar en un acte sobre l'exili en la XLIV Universitat Catalana d'Estiu (UCE), ha considerat "molt bona" la seva relació amb el partit que dirigeix el president de la Generalitat, Artur Mas. "És el partit dels meus sentiments i sempre em sentiré a prop seu i donant suport. Parlo amb tots ells molt sovint", ha assegurat.

Alavedra va ser suspès temporalment de militància per la direcció de CDC l'octubre del 2009 quan el jutge de l'Audiència Nacional Baltasar Garzón va decretar el seu ingrés a la presó pel 'cas Pretòria'. El desembre d'aquell mateix any l'exconseller va abandonar la presó després de dipositar una fiança d'un milió d'euros, que després va ser rebaixada.

L'exconseller ha rebutjat fer declaracions sobre la situació actual del 'cas Pretòria': "no parlo d'això perquè no em dóna la gana". "D'això no parlo. No tinc mai cap comentari a fer. No n'he parlat mai", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 angelito, barcelona, 20/08/2012 - 13:07

http://www.economiadigital.es/es/notices/2012/08/resucita_una_trama_de_empresas_fantasma_vinculadas_a_unio_32517.php

#9 Jaume Canivell, barcelona, 19/08/2012 - 20:15

El sector negocis de CIU sempre funcionarà. Ara ja incorporant la nova generació d'alumnes aventatjats, tipus Madí, Oriol Pujol i les respectives penyes.

#8 Iñigo, Salou, 19/08/2012 - 18:38

Un gran patriota, un CIUdadano ejemplar, solo cometio el error de no hacerse un traje con la senyera. El magisterio en estas lides de los Pujol no alcanzó a todos sus gregarios, pero siempre puede hacerse un traje, esta vez con la estelada, antes del juicio.

#7 Almogàver , La Sagrera , 19/08/2012 - 16:20

Aquests foten com els toreros retirats que quan s'acaben els calers tornen a fotre unes quantes banderille.

#6 Ramon de les olives, Barcelona, 19/08/2012 - 13:06

La gran pregunta a fer a aquest home és quants quadres ha venut la seva dona des de que ell va deixar de remenar les cireres públiques.