Publicitat
Política · 24 d'Agost de 2011. 13:04h.

Macias denuncia suports 'pirata' a Oriol Pujol

"Molts dels suports d'Oriol Pujol a internet són perfils de consellers que els han piratejat"

Macias denuncia suports 'pirata' a Oriol Pujol

Macías, amb Duran, en una foto d'arxiu

El portaveu adjunt e CiU al Congrés, Pere Macias, creu que els perfils de Facebook del conseller de l'Interior, Felip Puig; la d'Ensenyament, Irene Rigau i el de Benestar Social i Família de la Generalitat, Josep Lluís Cleries, que han donat suport al secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, estan "piratejats".

"Molts dels suports d'Oriol Pujol a internet són perfils de consellers que els han piratejat", ha assegurat Macias en declaracions a Rac1.

D'altra banda, sobre el pacte entre PSOE i PP per reformar la Constitució per posar sostre al dèficit públic, el número dos de CiU a Madrid ha manifestat que "el pacte és en ple més d'agost i sense que ningú se n'assabenti. No hi ha marge per a res. Aquest és un pacte entre el PP i el PSOE absolutament tancat".
 
Per últim, ha apuntar que el Govern espanyol "té força política per fer una reforma constitucional exprés i no té força per fer una veritable reforma laboral"

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 marc creixell, girona, 25/08/2011 - 23:28

Pere, estàs fent el rídicul intentant continuar vivint de la política ( hi ets des de fa gairebé 30 anys ! ).
I has comès una greu errada : saps molt bé que cap càrrec de CDC ha sobreviscut si s'ha enfrontat als Pujol ( ni el mateix Miquel Roca se'n va sortir ) Reflexiona, Pere !

#3 Laia, BCN, 24/08/2011 - 19:30

Amb sembla que el Sr. Macies veu fantasmas. Ho es que els Consellers mes Sobiranistes no poden donar soport el Oriol Pujol,la gent esta tipa del si buana del Sr. Duran Lleida.Que si el President Mas diu blanc, ell diu negre, la gent nesta tipa.

#2 Bacus, Sort, 24/08/2011 - 17:57

Senyor Macias, no s'ha enterat de res del que pasa al seu voltant ?, el suport a l'Oriol Pujol es una operació de la "família" movilitzant als seus vassalls i que el ple sigui el mes d'agost no es excusa doncs no defenseu els nostres drets ni a l'estiu ni a l'hivern.