Publicitat
Política · 3 d'Agost de 2020. 11:08h.

Madrenas qüestiona Puigdemont com a presidenciable

"Si no ha de poder venir, difíciment podrà ser el candidat de JxCat"

Madrenas qüestiona Puigdemont com a presidenciable

L'alcaldessa de Girona i futura membre de l'executiva de Junts per Catalunya, Marta Madrenas, sosté que si Carles Puigdemont "no ha de poder venir per ser president", "difícilment" podrà ser el candidat "clar, factible i real" del nou partit per a les pròximes eleccions al Parlament.

Madrenas subratlla que el lideratge de Puigdemont és "indiscutible" i en una entrevista a l'agència ACN assegura que va molt més enllà de el nou partit: "Li és reconegut per l'àmplia majoria de catalans, i és un lideratge cada vegada més potent, més solvent i més musculós". "Carles Puigdemont és el líder indiscutible d'aquest partit que està naixent", ha afirmat.

Però més enllà d'aquest paper "aglutinador", Marta Madrenas veu "difícil" que l'expresident sigui el cap de llista de JxCat a les properes eleccions tot i que defensa que el lideratge de Puigdemont "és cada vegada més potent" i va molt més enllà de l' partit: "Tinc molta confiança en aquest espai aglutinador i transversal liderat per Puigdemont, el president legítim que fa un lideratge que crec que li és reconegut per l'àmplia majoria de catalans".

Per això, afirma que segueix sent "l'enemic número 1" i l'objectiu principal "de la repressió que està infringint l'Estat espanyol amb tots els seus instruments contra qualsevol cos que olfatee a independentisme". "Ningú posa en dubte que si trepitgés aquest país estaria a la presó a el cap d'un segon", argumenta Madrenas.

En aquest context, subratlla a l'alcaldessa de Girona, Puigdemont "difícilment podrà ser el candidat clar, factible i real de JxCat". "Si és pogués assegurar això seria una altra cosa, però ja ho hem viscut", afegeix Madrenas.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#22 Capit@n España, Purgandus populus!!, 04/08/2020 - 15:19

Las pirañas ya empiezan a devorarse entre ellas...jajaja

#21 Marti, Barcelona, 03/08/2020 - 19:49

El Vivales deu alucinar veient que te un ramat d'ignorants i mediocres que, despres d'enganyar-los, mentir-los i deixar-los a l'estacada i als seus de la banda entre reixes, encara li rendeixen pleiteia, aquest bandarra en un pais amb gent inteligent estaria repudiat i ignorat. El seu desti es la presó i per molts anys despres del mal que ha fet

#20 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 03/08/2020 - 18:06

Si Puigdemont es el líder de JxCat y no puede venir a Catalunya, el partido no tiene porvenir. Es una breve puchinada!

#19 El Sifoner, Castelló PPO, 03/08/2020 - 16:09

(...que hace un liderazgo que creo que le es reconocido por la amplia mayoría de catalanes”) Se ha pasado ¿no?
Igual a querido decir por una mayoría de los secesionistas. Si no tienen mayoria en votos, difícilmente tendrán mayoría para reconocer el liderazgo del huido Puigdemont.

#18 El Sifoner, Castelló PPO, 03/08/2020 - 16:01

(..la alcaldesa de Girona, Puigdemont “difícilmente podrá ser el candidato claro, factible y real de JxCat”.)
Y no le falta razón, no se puede dirigir un partido a 1.000Km de distancia.