Publicitat

Meritxell Serret plega després de no haver aconseguit el desglaç amb la UE

Magre balanç

Meritxell Serret deixarà el càrrec de delegada del Govern davant la Unió Europea "aquesta setmana" després de ser elegida diputada al Parlament. L'exconsellera, que té un sou de 87.000 euros anuals, ha fet balanç en un fil de Twitter dels gairebé tres anys al càrrec i ha dit que "ha estat un plaer immens portar la veu del nostre país als debats europeus i contribuir en la construcció de l'Europa que volem, més social i propera a les persones".

La Generalitat també ha emés un comunicat per informar de la decisió de Serret i ha destacat que "els esforços s’han centrat en restablir i reforçar les relacions d’influència en l’entorn de les institucions europees per part del Govern català i s’han afavorit les d’entitats de la societat civil".

La nota ha resumit el balanç de l'exconsellera en un paràgraf: "Entre les iniciatives més destacades promogudes durant el seu mandat hi ha la presentació del Pla Europa que afirma la presència i influència de Catalunya a Europa i apropa la ciutadania al projecte europeu, la participació de la Delegació en els debats europeus per la recuperació econòmica i social de la crisi del coronavirus, o la creació d’una plataforma de territoris per reforçar el rol de les regions en el procés de presa de decisions europeu relacionat amb la recuperació del covid".

Meritxell Serret ha afegit que "seguiré treballant des del Parlament per seguir posicionant Catalunya com a soci proactiu a la Unió Europea". El director general d’Afers Globals, Miquel Royo, i el delegat adjunt del Govern de la Generalitat de Catalunya davant la Unió Europea, Ignasi Subirà, es posaran al capdavant de la Delegació fins que es nomeni un successor.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#18 Caganer, BCN, 09/03/2021 - 13:06

Unos añitos viviendo del cuento y CAT sigue con sus CERO apoyos internacionales con la excepción de la gran democracia de Venezuela. GOOD JOB

#17 JM, Barcelona, 09/03/2021 - 10:30

¿delegada del Govern ante la Unión Europea? Otro chiringuito que no sirve para nada útil, más que para algunos llenarse los bolsillos

#16 Ojotuerto, Calafell.TAB, 08/03/2021 - 19:10

Esta persona no me representa. Me interesa que Seat funcione, no estuvieron. Que en las carreteras no lluevan piedras como si estuviéramos en la Franja de Gaza. No me representa. Y me esta robando UCis ,, I+D+I de Tabarnia. Una extractora de rentas. Freedom for Tabarnia. Con la de gente preparada que tenemos en Tabarnia, gestionamos mejor.

#15 Marti, Palafrugell, 08/03/2021 - 18:56

La quantitat de gen que viu del cuento (es a dir, del procés) es esperverant.

#14 gurguri, Barcelona , 08/03/2021 - 18:48

Esta señora y todos los enchufados a los que se les ha montado una embajada a medida y los políticos que lo permiten, hay que avisarles de robar dinero público