Publicitat
Política · 27 de Desembre de 2009. 19:03h.

"Mai hagués imaginat que Montilla arribaria a president"

L'exalcalde de L'Hospitalet diu que "era reservat i eficaç" quan era alcalde de Cornellà

"Mai hagués imaginat que Montilla arribaria a president"

Juan Ignacio Pujana, exalcalde de L'Hospitalet de Llobregat. (Foto: El Mundo)

Juan Ignacio Pujana, exalcalde de L'Hospitalet de Llobregat, assegura que el president de la Generalitat, José Montilla, "era reservat i eficaç" quan era alcalde de Cornellà, "però mai hagués imaginat que arribaria a ser el president dels catalans. No obstant això, creo que ell sabia molt bé per què va fer aquesta aposta".

En una entrevista a El Mundo i preguntat sobre la deriva nacionalista del PSC, l'exalcalde diu que "sóc catalanista a ultrança, però no nacionalista: Ni català ni espanyol. Això genera enfrontament sempre. I la deriva del PSC és catalanista però no nacionalista. És la responsabilitat contreta amb els votants".

També dóna la seva opinió de Joan Laporta i li sembla "fatal" la seva irrupció en la política a causa de "una clara utilització personal de la representació d'una entitat social com el Barça. Veig en Laporta derives molt poc democràtiques i comportaments fora de lloc: independentisme amb torxes en plena matinada, shows a l'aeroport, embolics de faldilles, detectius...".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Bona gent, Catalunya, 29/12/2009 - 20:18

Miri, tot li-ho deu als "independentistes" de Catalunya, la gent del poble el vam rebutjar, peró ens va ser imposat a la força, per els del "feu-me confiança". I ara ens esl eestem tragant a tots itotes pelgats i plegades.

#15 sulfuro sulfuro, Barcelona, 29/12/2009 - 12:15

Y el tampoco.

#14 Esteve, L'Hospitalet, 29/12/2009 - 10:37

Que ni digui res, aquest! Si hauria de ser a la presó per estafador. Ha estat un dels alcaldes més mafiosos que ha tingut l'Hospitalet!

#13 Papitu, Olimpia, 29/12/2009 - 01:37

Si no ets nacionalista, no t'importarà que fotem a la merda Espanya no?. T'hi hauries d'abstenir doncs.

#12 Pepe, Castelldefels, 28/12/2009 - 21:28

Ignacio sabe que catalanismo es el nacionalismo de los que todavía sienten vergüenza de serlo. Que se mire como empezó la cosa con Maragall (tras veintitantos años esperando un cambio de régimen y como acabado con Montilla I de Cóirdoba y V de Cataluña