Publicitat
Política · 21 de Febrer de 2013. 08:27h.

“Mai no he contractat cap agència d’investigadors”

Germà Gordó afirma que "no té motius" per cessar Xavier Martorell

“Mai no he contractat cap agència d’investigadors”

Gordó, en un moment de l'entrevista

El conseller de Justícia, Germà Gordó, ha negat haver encarregat estudis a Método 3 i a cap altra agència de detectius i ha sentenciat: "De fet ni les conec". Preguntat per si mai havia demanat a ningú del seu entorn per a que investigués, ha subratllat que no ho ha fet "mai". 

En una entrevista a 8aldia, també ha negat que mai s'hagi interessat per investigar cap company. A més, ha remarcat que la política no és un niu de corrupció i que hi ha fets que estan sortint a la llum que són certs i d'altres que no.

Gordó s'ha compromès a dotar la Justícia dels recursos que calgui per reforçar els jutges que investiguen els casos de corrupció: "si el president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ens ho demana, així ho farem".

El conseller de Justícia també ha posat la mà al foc pel seu director general de serveis penitenciaris, Xavier Martorell, que s'ha vist esquitxat per la trama dels espies perquè suposadament hauria contractat informes a Método 3: “Hores d'ara, pel que sabem i el que m'ha explicat el mateix Xavier Martorell, no tinc motius per cessar-lo".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Lluis, BCN, 21/02/2013 - 13:22

A aquest polític se l'entén perfectament.
Amb rigor, claretat, serietat, concreció i brevetat en les respostes i amb un gran coneixement de l'entorn de la Justícia.

#2 Ulises Reixa, Barcelona, 21/02/2013 - 11:30

Jo també fico la mà al foc pel Gordó i pel Martorell aquests. Qui sóc jo per dubtar de dos prohoms que lluiten per l'alliberament de la pàtria? Ningú. Ànims Gordó, els patriotes estem amb tu!

#1 Esther, Barcelona, 21/02/2013 - 10:16

Molt bé!! Clar i contundent!!