Política · 23 de Gener de 2019. 18:24h.

Mala llet d'ERC amb Puigdemont

Sergi Sabrià: "s'ha de ser molt il·lús o molt cínic per creure en el TC"

Mala llet d'ERC amb Puigdemont

Sergi Sabrià durant la seva intervenció Foto: (Parlament / Job Vermeulen)

El president del grup parlamentari d'ERC, Sergi Sabrià, ha deslegitimat el Tribunal Constitucional dos dies després que es fes públic que l'expresident Carles Puigdemont ha presentat un recurs a aquest òrgan contra una decisió de la mesa del Parlament, presidida per ERC.

S'ha de ser molt il·lús o molt cínic per creure encara en les garanties que ens ofereix aquest Estat espanyol, que ens ofereix el seu Tribunal Constitucional; molt il·lús o molt cínic per creure que aquest Tribunal Constitucional et donarà algun tipus d'empara, algun tipus de cobertura, ni la salut dels nostres serveis públics, ni tal sols sobre els nostres drets civils i polítics", ha afirmat durant la intervenció arran de la compareixença de Quim Torra per donar compte de l'estat dels serveis públics.

El dirigent d'ERC ha utilitzat aquestes paraules per replicar al diputat del PSC, Pol Gibert, que havia reclamat el suport dels independentistes als Pressupostos de l'Estat. En aquest sentit, ha reclamat que es negociïn els pressupostos conjuntament per donar "resposta a les necessitats dels ciutadans de Catalunya".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 pepe, andorra, 24/01/2019 - 13:53

y mucho mas iluso el creer en lo q promete o dice cualquier separatista, pero mientras haya tontos, los listos vivirán.

#9 antifaz, Barcelona, 24/01/2019 - 11:35

Mala leche pero con los pantalones bajados.

#8 a quien corresponda, Barcelona, 24/01/2019 - 09:31

Y muy tontos permaneciendo aún de socios del emperador de Waterloo.

#7 Pepón, Bcn, 24/01/2019 - 09:07

En cambio para creer en la República sólo hay que ser idiota.

#6 arm, figueres, 24/01/2019 - 08:49

feu pena tots plegats, a veure si plegueu de una vegada, sou uns inutils, sempre els interessos del partit, us habeu carregat el pais i tardarem anys a recuperarnos