Publicitat
Política · 23 de Juny de 2009. 15:42h.

Maldecaps per a ERC a Funció Pública

La UGT denuncia que la Direcció General veta l'assistència a l'assemblea

Maldecaps per a ERC a Funció Pública

Teresa Aragonès, al costat del número dos de Governació, Jaume Oliveras

La UGT de Catalunya ha denunciat, en un comunicat, que la Direcció General de la Funció Pública de la Generalitat "ha enviat aquest matí un comunicat intern impedint que tant el personal laboral com el personal funcionari interí assistís a l’assemblea informativa convocada pels sindicats amb representació a la Mesa Sectorial de Negociació del Personal d’Administració i Tècnic". En el comunicat, "la Direcció General indicava als treballadors i les treballadores que s’havien de demanar un dia d’assumptes propis per poder assistir a l’assemblea", segons el sindicat. El director general és Leonor Alonso que, a la seva vegada, depèn de la Secretaria General de Funció Pública, Teresa Aragonès.

Des de la UGT de Catalunya considerem "aquest fet una retallada de drets fonamentals que no s’havia produït mai, ni en 23 anys de govern de CiU, i que impedeix la mediació amb els interlocutors de la Funció Públic".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 toni, bcn, 25/06/2009 - 11:54

Funció Pública autoritza fer mobbing als caps de servei i funcionaris en les seves funcions mitjançant la incorporació de personal eventual i contractes amb capitol II assumin aquests aquestes funcions. La aposta per la professionalitat dels funcionaris 0

#4 lluis, Barcelona, 24/06/2009 - 09:32

El govern montillista es aixó, montillisme revolucionari i dictatorial i governació es un desgavell total, pero que hi farem, l\'Ausas es justament aixó

#3 Ramon, Barcelona, 23/06/2009 - 20:45

La gestió d'ERC en els temes de funció pública ha estat un autèntic desatre. Molt criticar als anteriors, però quan han tingut responsabilitats de govern s'ha vist que no tenen ni idea, ni saben cap on van.

#2 Daserrout, BCN, 23/06/2009 - 17:38

Funcionaris, continueu votant tripartit. Pujol, torna però amb 30 anys.

#1 Gent que treballem a Governacio, Barcelona, 23/06/2009 - 16:28

ERC,maldecaps,funció pública..i es queixa la UGT?a veure si aclareixen perque Maudili Prieto cobra el seu sou sense treballar perque l´Oliveras i els seus d´Acció Ciutadana ho volen així.Tenen un maldecap mes gros que dir que demanem AP x una reunio.