Publicitat
Política · 17 de Maig de 2021. 18:49h.

Malestar a Waterloo

Ponsatí qüestiona que no es tingui en compte les bases de Junts

Malestar a Waterloo

L'eurodiputada Clara Ponsatí ha lamentat que Junts per Catalunya faciliti la investidura de Pere Aragonès amb una votació interna en què els militants de Junts només podran votar si cal entrar al Govern o quedar-ne fora. "Apa! I què més?", s'ha preguntat per qüestionar la decisió.

Ponsatí ha reaccionat així després que el secretari general de JxCat, Jordi Sànchez, hagi dit que independentment del resultat de la consulta a les bases, facilitaran la investidura de Pere Aragonès sense entrar en el Govern.

Sánchez ha detallat que "en el cas, poc probable, que no s'acceptés l'acord, la conseqüència seria facilitar la investidura sense entrar a formar part de la Generalitat. No contemplem l'escenari de les eleccions".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#15 bejota, bcn, 18/05/2021 - 13:05

EL PROBLEMA DE CATALUÑA, PONSATI, ES QUE HAY MUCHAS PONSATI , FERRUSOLA , RAHOLA , DE GISPERT ,ROVIRA , GABRIEL BORRÁS Y Y DEMÁS EJEMPLARES DEL MATRIARCADO CATALAN.
"El vot de Lleida val gairebé dues vegades i mitja que a Santa Coloma de Gramenet".
TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F

#14 Julio, Rosas, 18/05/2021 - 10:13

Esto es como Dallas,Falcon Crest y similares,pero en vez de salir mujeres hermosas salen yayas con pelo cascote blanco como protagonistas.

#13 pakitet, cambrils, 18/05/2021 - 10:01

Se les ve preucupadisimos per l'estimat poble català a estos de la mafia.

#12 Hintergrund, Chez Titole, 18/05/2021 - 09:56

F a petar de riure veure com parlen de "les bases", quan del que es tracta és una altra cosa. Naturalment seguiran embolicant la troca i fent que els creient continuïn empassant.se les ensarronades. és esfereïdor comprovar com els abduïts es creuen el que diuen aquesta trepa i no copsen que tot plegat va de diners i càrrecs.

#11 Maresmenc, Maraesme, 18/05/2021 - 07:14

No pasa res si les bases diuen no al pacre, el govern será igual que el que tenien previst i es pasarán l'opinió de les bases pel forro dels pebrots
Aquí l'únic que importa és quants "treballadors" no van a l'atur, no se si s'entén la ironia??