Publicitat
Política · 31 de Gener de 2022. 09:41h.

Malestar al PP amb Eva Parera

Valents es presenta com a partit constitucionalista en competència amb els populars

Malestar al PP amb Eva Parera

Eva Parera

El llançament de Valents ha provocat incomoditat amb Eva Parera en sectors del PP català, segons ha sabut e-notícies. Eva Parera va sortir elegida regidora a l'Ajuntament de Barcelona a la llista de Manuel Valls però és diputada del PP al Parlament de Catalunya.

A més, ha pilotat la transformació de l'extint partit de Manuel Valls en una nova força política que vol tenir implantació territorial a tot Catalunya i es presenta com la força del constitucionalisme. "El constitucionalisme som nosaltres", ha afirmat una font del PP.

“Ha passat per sis parits –han recordat–: CiU, Unió, Bacelona pel Canvi, Cutadans, PP i ara Valents”. “I per si no n'hi hagués prou va defensar el dret a decidir al Senat”, han afegit en al·lusió a una intervenció de Parera a la cambra alta quan era senador per desginació del Parlament català.

El fitxatge de l'exdirigent d'Unió -tot i que era regidor d'una llista de centreesquerra- va ser una operació personal del president del PP català, Alejandro Fernández. Però en sectors del PP consideren que no va aportar vots vists els resultats electorals del partit, que es va quedar en quatre escons.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Patumeiro, Sant Patumet, 01/02/2022 - 13:09

Otra pija trepa q donde hay poder y pasta

#7 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 31/01/2022 - 16:09

Eva Parera es una oportunista. Unió desapareix, ella abandona. El projecte de Manuel Valls es un bluf, ella abandona. El PP s'enfonsa a Catalunya, ella presenta un nou partit. No es fiable

#6 JOSEP , MOLTS PARTITS POCS VOTS, 31/01/2022 - 14:39

SI SE PRESENTA VALENTS Restara VOTOS als Partits politics de Dretes con Son .. P.P. ,, CIUTADANS , VOX y JXCAT . Aixo anira be els Partits Politics de Esquerres Que tambe estan muy muy Divididos NI DRETES NI ESQUERRES BAN JUNTS NO SE JUNTEN , Aixo els perjudica i debilita molt PERO JA SU FARAN de intelijentes ja es veu no tenen res

#6.1 Lluna, Tarrega, 01/02/2022 - 16:03

Lo que pretén la Parera és ajuntar tot el mal dit constitucionalisme en el seu partit sigui de Dretes, centre o d'Esquerra, dubto molt que amb els postulats d'ella restin vots a Junts jo diria que més aviat al PSC a Barcelona i rodalies això seria més provable.

#5 Miquel, Cubelles, 31/01/2022 - 14:32

Alejandro se veía un gran orador.Pero me estoy dando cuenta que es un cero a la izquierda como gestor de un partido en reconstrucción. En lugar de Lorena y Parera debería haber fichado al catala Tanquil y a Vidal Quadras por poner un ejemplo. Ahora el Sr Alejandro debería marchar y dejar paso a nueva gente. No hay más sino el PP desaparecerá.

#4 Don Pelayo, Baix Llobregat, 31/01/2022 - 13:06

El PPC tiene 3 escaños en el Parlament... 4 tenía antes.