Publicitat
Política · 14 de Setembre de 2011. 12:43h.

Malestar al PSC amb els alts càrrecs que s'han passat a Trias

L'alcalde de CiU manté gerents socialises i d'Iniciativa

Malestar al PSC amb els alts càrrecs que s'han passat a Trias

Trias, amb la vara d'alcalde, el dia del seu nomenament

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha decidit mantenir alguns alts càrrecs nomenats en l'anterior legislatura o fins i tot abans com la gerent de Cituat Vella, Mercà Massa -considerada propera al PSC-; la gerent de Cultura, Coneixement i Innovació, Marta Clari (PSC), el gerent adjunt de Coordinació d'Empreses i Entitats Municipals, Ramon Massaguer (PSC); el de Recursos Humans i Organització, Carles Arias (PSC); i el de Medi Ambient i Serveis Urbans, Jordi Campillo (ICV).

Trias ha venut fins ara l'operació com la necessitat de fer una transició tranquil·la a l'ajuntament en els temps que corren, la seva voluntat de comptar amb els millors i sobretot la manca de sectarisme en la selecció de personal.

Però la continuïtat d'aquests alts càrrecs ha provocat malestar al PSC i sobretot a la Federació de Barcelona que ho consideren una deslleialtat dels beneficiats envers l'anterior alcalde, Jordi Hereu, i envers el partit.

En política, l'operació de fitxar en les files del rival no és nova. El president francès Nicolas Sarkozy, quan va ser escollit president de la República Francesa, ja va fitxar més de mitja dotzena de personalitats properes al PS francès. Entre d'altres el ministre d'Exteriors, Bernard Kouchner, o més recentment el de Cultura, Frédéric Mitterrand.

Fonts propers a Xavier Trias s'han limitat a afirmar que "no són fitxatges, són tots personal eventual de confiança que ja hi eren amb el Govern anterior i els hem mantingut". També han negat desconèixer l'adscripció política d'aquests alts càrrecs però han admès que aquestes àrees "en l'anterior Govern les dirigien polítics dels partits que assenyales".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 maria, bcn, 30/09/2011 - 12:34

Molt llest en Trias."Divide y vencerás"

#5 josep, barcelona, 15/09/2011 - 14:54

Primer la cadira i el sou, desprès les idees....encara no ho heu entès?

#4 laila, Barcelona, 15/09/2011 - 07:59

I si no ho hagués fet també hi hauria malestar. Són com planyideres aquests del tripartit.

#3 Kropotkin, Vic, 14/09/2011 - 17:32

Que inútiles... Estos son capaces de pensar que los cargos del PSC estan en politica por patriotismo y para defender al pueblo trabajador... Jua, jua, jua,... ¡Pobres infelices! Jua, jua, jua,...

#1 Paticia, Barcelona, 14/09/2011 - 13:41

On és el canvi?? Després de 32 anys esperàvem alguna més ...

#1.1 Pere, Barcelona, 21/09/2011 - 13:42

Els militants també...per això ens hem passat 32 anys de batalla?...