Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2009. 22:34h.

Malestar amb la Coordinadora

López Tena: "les dades de la Coordinadora de la comarca d'Osona són falses"

L'exmembre del Consell General del Poder Judicial i membre d'Osona Decideix, Alfons López Tena, ha manifestat que "les dades de la Coordinadora de la comarca d'Osona són falses". En declaracions a e-notícies, ha assenyalat que "ens han trucat per dir que farien una estimació i els hi hem dit que no ho fessin. Les dades que han donat són falses. Les úniques dades són les de resultats de participació".

López Tena es va desmarcar setmanes enrera de la Coordinadora, preguntat per si les diferències entre les dues plataformes havien augmentat, només ha dit que "la Coordinadora ha donat unes dades que són falses respecte a la comarca d'Osona".

Alfons López Tena
Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#32 joan, vic, 14/12/2009 - 19:51

Qui té raó és l'Alfons Lopez Tena. No el conec per`em mereix més confiança que els politics.

#31 LUIS, Barcelona, 14/12/2009 - 16:59

Poco a poco la independencia va calando porque la gente ve que económicamente es un lastre ser parte de España. La gente no va a votar cuando sabe que nada va a cambiar. Si fueran elecciones vinculantes habria más votos y resultado más igualado

#30 fest, poble, 14/12/2009 - 15:27

yo ayer fui a votar en Osona. Fui porque me parece una brisa de aire en lo podrido de nuestra política, el entusiasmo de la gente que quiere cambiar algo por medios realmente democràticos y con respeto. Voté sin ninguna presión. Gracias voluntarios.

#29 amoscaciques, girona, 14/12/2009 - 15:00

En un referèndum d´aquestes característiques, no pots posar als gossos rabiosos a la porta per controlar qui va a votar, amb mirades d´odi cap als sospitosos de voler seguir essent espanyols.
Qui vol anar a votar lliurement i notar l´alè del dimoni?

#28 despertaferro, Barcelona, 14/12/2009 - 12:05

Quin desastre sense paliatius. Com pot dir el Carod que menys d\'un 30% de participació és un exit. En quin món viu. Han anat quatre i el gat. Quina lliçó de seny català per aquests garrulos de la política. Pd. Vull un càrrec com el germanet.