Publicitat
Política · 5 de Febrer de 2019. 17:18h.

Malestar del TSJC amb la consellera de Justícia

El tribunal lamenta que encara no hagi condemnat l'atac amb excrements contra els jutjats

Malestar del TSJC amb la consellera de Justícia

La consellera de Justícia de la Generalitat, Ester Capella, responsable del funcionament de l'administració de justícia a Catalunya, encara no ha condemnat l'atac amb fems i brossa dels CDR a diversos jutjats de Catalunya el passat diumenge a la matinada.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha lamentat la falta de condemna de l'atac amb fems dels CDR per part de la consellera de Justícia de la Generalitat, Ester Capella, en ser la responsable de les condicions laborals dels funcionaris judicials. "La salut es posa en risc amb aquestes accions" han advertit en un acord de la Sala de Govern del tribunal.

"Lamentar la falta de condemna d'aquests fets per part de la Consellera de Justícia, com a responsable de les condicions laborals dels funcionaris judicials, la salut dels quals es posa en risc amb aquestes accions, i dels mitjans materials que es malbaraten en actuacions de neteja" han denunciat.

El TSJC demana a la Fiscalia que actuï "per depurar les responsabilitats penals que poguessin derivar-se de qui hagin ideat, planejat, coordinat i executat aquests atacs a les seus judicials" i ha reclamat als Mossos d'Esquadra que protegeixin de manera "presencial i permanent" tots els edificis judicials de Catalunya.

Els CDR van abocar la matinada de diumenge excrements, escombraries i han realitzat pintades a la Ciutat de la Justícia de l'Hospitalet, als jutjats de Girona, Olot, Figueres, Vic, Vilafranca, Mollet, Cervera, Ripoll, Granollers, Santa Coloma de Farners i Vinaròs en protesta pel judici als dirigents independentistes presos i per denunciar les detencions de diferents membres del seu col·lectiu.

A més dels excrements, han realitzat pintades com ara "merda de justícia" o "la justícia espanyola fa pudor de merda feixista". Cap membre destacat del Govern o els principals partits independentistes han fet referència a l'atac.

31597-cdr.jpg

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Sarola, Castelldefels, 07/02/2019 - 08:11

Ester , es obvi que ets una Nazi pero no creus que el teu carrec institucional mareix que tenguis una perruca de recambi ?

#9 Sergi , Barcelona, 05/02/2019 - 23:51

Estos de ERC ni lo condenan, ni lo condenaran nunca, ellos estan detras de todos estos fanaticos, ahora eso si, si alguien pusiera delante de sus casa un monton de excrementos entonces pondria el grito en el cielo y diria; Feixisme, violencia, atac a Catalunya, franquisme...

#8 A., Barcelona, 05/02/2019 - 20:12

El TSJC el que ha d entendre és que als jutges a South Denmark se'ls nomenaria exclusivament per afinitat política. Ho de passar oposicions és el passat. A España no hi ha politització de la justícia? Doncs sí. I és un problema. Però al menys el president no escull directament als jutges com deia la patètica Llei de Transitorietat Nacional.

#7 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 05/02/2019 - 18:58

Un ataque al estado español con excrementos no puede ser condenado por una política separata.
Los separatas creen que tienen derecho a votar y a excrementar cuando y donde quieran. El proceso independentista no solo es político, también es digestivo.

#6 Pan con tomate y jamón Ibérico, Con el separatismo nada que dialogar..., 05/02/2019 - 18:49

A lo mejor si le tiran un remolque de purines en la puerta de su casa, la consejera de la cara risueña se mentaliza y lo condena...

#6.1 Tabarnés puro, Barcino, 05/02/2019 - 19:31

Creo que es una buena propuesta. Deberían llevarle el "regalito" de sus compinches a la puesta de su consejería o a a su casa.