Publicitat
Política · 28 de Maig de 2014. 10:50h.

Malestar d'ERC amb Mas

"Nosaltres també ens mengem marrons"

La diputada d’ERC, Alba Vergés, ha replicat el president de la Generalitat, Artur Mas, que va justificar que CiU quedés per darrere de la formació d’Oriol Junqueras, que va guanyar les eleccions- perquè "ens hem menjat tots els marrons".

"Des d'Esquerra donem la cara, parlem amb tothom i, si m'ho permet, també ens mengem marrons", ha dit la republicana en una pregunta al conseller de Salut, Boi Ruiz, durant la sessió de control al primer ple després de les eleccions europees.

Les càmeres han mostrat com la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, després que Vergés fes aquesta afirmació; s’ha girat cap a la bancada dels republicans i els ha retret el comentari amb gestos de disconformitat.

Junqueras, amb Mas, en una foto d'arxiu
Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#16 BEJOTA, bcn, 29/05/2014 - 13:06

El presidente de la Cámara de Comercio de Estados Unidos en España, el catalán Jaime Malet, ha afirmado que en una hipotética Cataluña independiente, las empresas e inversiones norteamericanas se irían. "Hay una preocupación muy grande por parte de la inversión extranjera en general".

#15 la ramoneta, Vic, 28/05/2014 - 18:56

Esquerra ha inventat el nou Bitter sense alcohol, gobernar sense ser al govern i a sobre treguent-ne tots els beneficis. Aixó sí que té mèrit recony! ni la penicilina, ni els ordinadors ni viatges a Mart, que collons, esl Newtons, Flemings i demés poca roba, és que no hi ha color.

#14 xavi, bcn, 28/05/2014 - 16:29

Com hagin de gestionar els d ERC anem apanyats....els filòsofs, historiadors,....per parlar molt bé, però per treballar eficienment poquet. Mireu el tripartit quin desastre.

#13 Glori, Lleida, 28/05/2014 - 16:13

Pregunta a ERC. Quin marron? Sempre aprofitant-se de la situació i punt. L'excusa d'anar junts els serveix pel seu benefici, però ni un sol marron.

#12 Mercè, Lleida, 28/05/2014 - 14:42

Cuan eren al tristpartit, s'els menjaven, sense dir res, ara no, això es que veritablement lo que estimeu Catalunya.