Publicitat
Política · 15 de Novembre de 2016. 18:36h.

Malestar per les filtracions a Economia i Finances

La conselleria va lliurar abans els comptes a un digital que als grups parlamentaris

Malestar per les filtracions a Economia i Finances

El secretari d’Hisenda, Lluís Salvadó, en l’entrevista a Els Matins de TV3 d’aquest dimarts

El grup parlamentari de Catalunya Sí que es Pot ha criticat que el Govern hagi filtrat els Pressupostos a la premsa abans de donar a conèixer el projecte als grups parlamentaris. El president d’aquest grup, Lluis Rabell, ha qualificat aquest fet “d’anomalia democràtica” i ha anunciat que ha enviat una carta al vicepresident Oriol Junqueras per queixar-se d’aquest fet.

“Malgrat la nostra insistència per parlar del tema amb el vostre departament, fins ara només hem aconseguit fer-nos una idea del vostre disseny dels comptes per al 2017 a través dels mitjans de comunicació”, lamenta Catalunya Sí que es Pot en la missiva enviada. Rabell ha afirmat en una roda de premsa que “tenim la sort dels mitjans de comunicació per assabentar-nos del que pensa el Govern i del que pensa fer, encara que sigui en càpsules homeopàtiques calculades”.

Els punts claus del projecte de Pressupostos que prepara el Govern per l’any vinent van ser publicats per Nació Digital el passat 9 de novembre. El diari va informar que Junqueras “vol seduir” la CUP amb “989 milions més en despesa social i més impostos a les rendes altes”. També va assegurar que el projecte “inclou partides explícites i implícites per al referèndum i el procés constituent” i que s'eliminen deduccions a l'IRPF a les rendes altes, es graven més les compres d'immobles de més d'un milió d'euros i es crea un impost per a béns no productius posats a nom d'empreses”.

El digital, que ha rebut més de 224.000 euros en subvencions estructurals del Govern, acaba de fitxar cinc persones de la secció política del diari Ara. A la tarda de publicar la noticia, el Departament d'Economia i Finances va distribuir la informació entre la resta de mitjans.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#2 botifler1914, Sinitaca, 16/11/2016 - 10:44

Normal, si le damos medio millón de subvenciones al menos que los pobres cuenten con alguna primícia que lo justifique.
Lo de Terra Mítica no es normal.