La CUP afirma que Puigdemont "ens va decebre"

Mals auguris

El diputat electe de la CUP, Carles Riera, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha recordat que el Govern de Puigdemont "ens va decebre" després de la DUI del 27 d'octubre. "No van confiar prou en el moviment republicà, que estava disposat a defensar la república de forma no violenta", ha afegit.

Riera ha recordat que "formem part del bloc independentista" però ha remarcat que "no hem negociat encara res. La presa de posició de la CUP en aquesta conjuntura es prendrà en el consell polític". "Globalment valorem positivament que s'avanci cap a la investidura d'un govern republicà. Tanmateix continua sent inquietant que JxCat i ERC sostinguin versions diferents", ha dit.

"Per nosaltres és important el programa polític, de quina serà l'acció de govern. La política del peix al cove seria una traïció a l'electorat", ha considerat, a més de manifestar que "el que ha votat la gent el 21D és una voluntat de resposta al 155, és una resposta antirepresiva, però sobre tot, independentista i republicana".

"L'única manera de construir república és fent polítiques públiques socialment molt avançades", ha reivindicat. "JxCat ens ha proposat que la CUP formi part de la mesa de majoria republicana del Parlament. I ERC ens ha proposat que, si volem, formem grup parlamentari propi. Per a nosaltres això no és prioritari", ha sentenciat.

12 Comentaris

Publicitat
#11 Josep, Barcelona Tabarnia España, 11/01/2018 - 18:38

es el problema de vivir en universos para-lelos, que terminas creyendo tus propias trolas a base de repetirlas

#10 Capit@n España, Au ves !!!, 11/01/2018 - 16:27

Vosaltres vau decebre molt més a l'electoral d'esquerres que us van votar per revertir les retallades i no per sumar-vos acriticament a la dreta neoliberal nacionalista.Per aixó us heu quedat amb 4 diputats.

#9 pepe.----, andorra, 11/01/2018 - 14:45

de verdad le importa a alguien lo q digan los batasunos de la CUP? A mi es q lo q digan estos pijos separatas disfrazados de comunistas es q lo mismo me da q me da lo mismo. No pintan nada y espero q en la proxima, desaparezcan por falta de votos.

#8 Alejandro, Barcelona, 11/01/2018 - 13:45

Estos progrespijos sin neuronas en las próximas se van a tener que buscar la vida de otra manera que no sea mamar de la teta pública.

#7 Peix al cove , Birdtown, 11/01/2018 - 13:21

El cinisme és consubstancial en tota la classe política. Fa riure que aquest individu parli ldel "pájaro en mano", quan tothom sap que agafar la pagueta institucional és el primer objectiu dels que assoleixen un càrrec, ja sigui en nom de la democràcia o del servei al poble per part de qualsevol xarrupador.