Publicitat

El Suprem no deixa sortir Forn per al proper ple

Mals auguris

Joaquim Forn no serà al ple del cartipàs de l'Ajuntament de Barcelona de demà. El Tribunal Suprem ha rebutjat el permís perquè el regidor de surti de la presó de Lledoners per assistir. El tribunal assegura que és "conscient" de les "restriccions" que implica la privació de llibertat, però les considera "proporcionades" respecte a la necessitat de "preservar els fins del procés penal en un moment en què ja ha finalitzat l'acte del judici oral".

Hi afegeix que el permís sol·licitat no té "el caràcter d'extraordinari" que exigeix la llei per atorgar-lo. Aquest divendres l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va demanar que Forn pogués assistir al ple, argumentant la importància de la sessió, ja que posa en marxa de forma efectiva el nou mandat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Sebastià, Barcelona, 16/07/2019 - 09:24

Aquest com tots els altres de la banda necessiten una bona cura d'humiltat. Encara tinc a la memoria aquelles imatges on ells s'erigien com a omnipotents vestits de la vanitat i la prepotencia dels seus discursos. Fa mesos que tinc a la nevera el Moet Chandon per celebrar una sentencia dura que fagi justicia al mal que han fet als catalans.

#2 Antonio, Barcelona, 16/07/2019 - 06:44

Parece que nadie se acuerda de lo chulitos y prepotentes que fueron en aquellos días los golpistas ahora encerrados...

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 15/07/2019 - 13:13

"Amb nosaltres no s´atreviran. Ens tindran un parell de setmanes a la preso per justificarse i fer veure que han fet alguna cosa i dia que pasa any empeny"

T´en recordes Quimet ?