Publicitat
Política · 18 de Juny de 2010. 12:40h.

Mals auguris per Castells

L'advocat de Millet recomana que dilluns "vingui ben esmorzat"

Mals auguris per Castells

Castells, en una imatge d'arxiu

L'advocat de Fèlix Millet i Jordi Montull, Jordi Pina, ha recomanat al conseller d'Economía, Antoni Castells, "que vingui ben esmorzat" a la declaració que ha de fer dilluns que ve davant el jutge, ja que "el 95% de l'interrogatori -als dos encausats- va estar relacionat amb el tema del canvi d'ús dels terrenys de l'hotel del Palau, del tràfic d'influències, i planant per sobre d'un presumpte delicte de prevaricació".

En una entrevista a El món a Rac-1, Pina ha apuntat que "Millet i Montull ens van trucar a les onze de la nit dient que els acabaven de traslladar a Brians 2". "Estaven aparentment bé", ha afegit.

En aquest sentit, ha manifestat que "estic absolutament convençut que sortiran de la presó". "Nosaltres no som objectius ni ho pretenem ser. Defensem els interessos dels nostres clients tan bé com podem. Explotem els arguments que ens interessen i ometem el que no ens interessa", ha puntualitzat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Kropotkin, Vic, 18/06/2010 - 22:16

Propongo dotar de escupideras a todos los locales de Generalitat, Ayuntamientos, Diputaciones, Veguerias y demás espacios subvencionados oficialmente para poder vomitar a conciencia nada mas entrar en ellos...

#4 Ramon, Barcelona, 18/06/2010 - 17:46

La sucursal del PSOE té més interès a blindar els quinquis del Baix que el que mostra a blindar els quatre botiflers mal comptats que encara hi queden, o només m'ho sembla?

#3 h, Barcelona, 18/06/2010 - 16:51

que rabiosas ganas tengo de que vengan elecciones que yo sí que iré a votar pero para mandar todos estos a la oposicion y que entre un aire limpio y puro en el parlament, catalunya no son estos ni los de antes todos han mirado para otro lado

#2 Ramon, Sant Cugat, 18/06/2010 - 15:28

Pobre Castells. Tot just ara que com a conseller d'Economia els hi ha baixat el sou a jutges i fiscals que al cap i a la fi son funcionaris.

#1 BADORED, Barcelona, 18/06/2010 - 13:13

Està moilt clar, que segons el que se sap, Castells, va aprovar una resolució, sense fer les actuacions legals previes, i aixó es prevaricar i posiblement en benefici propi. El mínim que hauria de fer Montilla, es cesarlo de manera fulminant...