Publicitat
Política · 21 de Març de 2014. 22:50h.

Manel Fernández retira la demanda al PSC

A canvi de ser observador de les primàries i que es faci una declaració a favor de la regeneració democràtica

Manel Fernández retira la demanda al PSC

Una imatge del militant del PSC, Manel Fernández

L’exprecandidat a les primàries del PSC de Barcelona, Manel Fernández, ha arribat a un acord amb el partit per retirar la demanda per presumptes irregularitats en el procés i com a contraprestació farà d’observador de les primàries, segons l’acord firmat amb el primer secretari, Carles Martí.

La retirada de la demanda també està lligada a que es faci una declaració a favor de la regeneració democràtica. Amb aquestes condicions Manel Fernández s’ha compromès a retirar la denuncia presentada al jutjat “com a molt tard” el dilluns vinent, i a renunciar a qualsevol tipus de reclamació.

En el document conjunt que han segellat reconeixen “que existeixen aspectes en la verificació dels avals que admeten diverses interpretacions i que aconsellen, en el futur, una millor definició”. Tot i això, l’acord no qüestiona el resultat. Fernández va ser l'únic dels precandidats que no va passar el tall dels avals.

El militant socialista hauria denunciat als Mossos d’Esquadra un suposat ús indegut d’un ordinador portàtil de la seva candidatura, per part de la candidatura que encapçala Jaume Collboni, i va acusar de “males pràctiques” a les candidates Laia Bonet i Rocío Martínez – Sampere.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Nana Cid, Tarragona, 22/03/2014 - 07:42

Vaya regeneración: retiro lo que interpuse a cambio de un carguito, según lo aquí publicado, of course. En otras palabras, dame un carguito, a ser posible comidito y miro para otro ladito, retirando lo que indiqué en un papelito, Luego posiblemente escribiré un librito que trate de buenas prácticas

#1 pablo iglesias, cornellà, 22/03/2014 - 01:26

Aquest s´ha venut ...o per ser Conseller Nacional del PSC o conseller municipal després de les eleccions d Bcna 2015...s admeten apostes .......