Política · 7 de Novembre de 2013. 09:27h.

Manel Prat acusa ERC de "xantatge"

Afirma que no dimitirà i recorda que el seu càrrec està "a disposició" del conseller d'Interior i del president

Manel Prat acusa ERC de "xantatge"

Manel Prat, al costat de Puig i Mas, en un acte a Palau el 2011

El director general de la Policia de la Generalitat, Manel Prat, ha acusat ERC de "xantatge" per demanar la retirada de les pilotes de goma a canvi de no demanar la seva dimissió. "En qüestions de seguretat, on tots en hi juguem tant, determinats tipus de xantatge estan un punt fora de joc. Crec que ens hi estem jugant massa com per frivolitzar", ha assegurat. 

Prat, en declaracions a El matí a Catalunya Ràdio, ha afirmat que no té pensat presentar la seva dimissió al conseller d'Interior, Ramon Espadaler, arran del cas Juan Andrés Benítez, l'empresari del Gaixample que va morir després de ser detingut pels Mossos d'Esquadra al Raval.

En aquest sentit, el cap dels Mossos ha recordat que sí la va presentar al conseller Puig, que no la va acceptar, amb el cas d'Ester Quintana. En qualsevol cas, ha posat de manifest que el seu càrrec està "a disposició" del conseller d'Interior i del president de la Generalitat.

"Aquesta setmana -ha dit Manel Prat- no he presentat la dimissió perquè entenem que aquesta actuació més o menys correcta. Per tant, més enllà del soroll polític, jo em dec a veure si les actuacions són correctes o no".

Finalment, ha manifestat que "segur que haurem de prendre alguna mesura a Ciutat Vella, però encara no la tenim determinada" i ha afegit que "evidentment, jo hauré d'estar més a sobre del que passa a Ciutat Vella".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 roberto alcazar, tgn, 07/11/2013 - 15:13

prat: tu saps algo de policia, lleis, seguretat i tot aixo? no cal que contestis ara, deixa pasar uns dies...

#11 Flint, BCN, 07/11/2013 - 14:39

¿Como? ¿Chantaje de ERC?...imposible, ERC es la representación democratica de los anhelos de Catalunya, y portadores de la "flama" de la dignidad...bla,bla,bla...ERC muestra su auténtica cara, un partido burgués, que emplea el nacionalismo como arma para alcanzar el poder...a cualquier precio.

#10 Manolo, Bcn, 07/11/2013 - 14:36

No pueden hacer dimitir a Manel Prat porque no han encontrado a nadie dispuesto a substituirle. Con esta policía, hay que ser un suicida para ponerse al frente. Por qué no ponen a alguien de la CUP? Al menos no se desgastaría CIU

#8 ccc, bcn, 07/11/2013 - 14:24

son xantatgistes i molt bons, han tingu bons mestres.

#7 Funcional, BCN, 07/11/2013 - 14:20

Desde que pusieron internet el las residencias de abuelos, esto de los comentarios da asco, están aquí todo el dia un ejercito de "viejos" desocupados como este "aburrido" manresano, dando su aburrida y repetitiva patraca.
Vete algún dia a jugar a la petanca hombre, que no aportas nada.