Política · 16 d'Octubre de 2009. 17:33h.

Manifestació franquista davant la seu de la Generalitat a Madrid

L'ultradreta vol "acabar" amb l'Estat de les autonomies

Manifestació franquista davant la seu de la Generalitat a Madrid

Un moment de la manifestació

Alternativa Espanyola s'ha manifestat davant les portes de la delegació de la Generalitat de Catalunya a Madrid per a "expresar su rechazo a los anunciados referéndum soberanistas que van a tener lugar, como en Arenys de Munt, en varios puntos de Catalunya". En el transcurs de l'acte s'ha pogut depositar, en una urna, un vot amb un "Sí a España". Durant la concentració s'ha llegit un manifest que reclama "un sí a España, un no al estado de las autonomias responsable del proceso de ruptura de nuestra cohesión nacional".

L'ultradreta s'ha concentrat per a "expresar nuestra legítima indignación. Nuestra protesta mas rotunda al intento de dar identidad a unas teóricas consultas populares como la realizada en Arenys de Munt. Como las que se anuncian y qüestionan abiertamente la unidad de España como única nación".

També han demanat "la reforma constitucional para blindar la unidad de España" per a "que las decisiones sobre la distribución de fondos sea únicamente competencia del estado y no imposición chantajista de  esos nuevos reinos de taifas con representantes, que todas las navidades, como si fueran  pequeños jefes de estado se apresuran a dar discursos televisivos".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Marc Sabatés i Laporta, Barcelona Catalunya //*//, 17/10/2009 - 16:00

No coneix re a la historia , els amics d ' hitler i Mussoloni son els espanyols que tenen matar Lluis Companys , Josep Sunyol i Fusimana Sabatés de Roda de Ter (avi pare)
Visca Catalunya Lliure , fora espanyols feixistes .
MARC-SABATES.COM

#8 Pasqual, BCN, 17/10/2009 - 00:32

És molt simptomàtic que parlin de "blindar la unidad de España" quan tenen l'article 8e de la "Constitución": Vol dir que saben que no és suficient, que ens veuen fora, la porta és oberta, només cal sortir, quan ens posem d'acord, quan vulguem.

#7 Pasqual, BCN, 16/10/2009 - 23:49

Rafa, no tenien paperetes de NO a Espanya.

#6 Rafa, BCN, 16/10/2009 - 22:17

Tenien paperetes de No a España?

#5 Marc Sabatés i Laporta, Barcelona Catalunya //*//, 16/10/2009 - 20:35

Els fills de franco , no em fan por , la democràcia guanyarà !!!!
Visca Catalunya lliure //*//
MARC-SABATES.COM