Publicitat
Política · 1 de Setembre de 2010. 19:58h.

Manifestació unitària per l'Onze de Setembre

Organitzada per Sobirania i Progrés, la PDD i Sobirania i Justícia

Manifestació unitària per l'Onze de Setembre

Laporta va assistit a la manifestació de la Diada de l'any passat

Les entitats Sobirania i Progrés, Plataforma pel Dret de Decidir i Sobirania i Justícia tenen intenció de convocar una manifestació unitària de caràcter sobiranista per a la propera Diada de l'Onze de Setembre, a la qual ja s'hi han adherit entitats i personalitats del món de la cultura i la societat civil.

Sobirania i Progrés, considerada propera a Esquerra, és una entitat de la que forma part l'economista Elisenda Paluzie o l'escriptora i diputada d'ERC Maria Mercè Roca. La Plataforma pel Dret a Decidir va tenir un notable èxit de convocatòria en la manifestació contra Renfe del passat 1 de desembre, però després ha viscut problemes interns i Sobirania i Justícia és l'entitat sobiranista fundada per l'exconseller de CiU Agustí Bassols.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 gh, barna, 02/09/2010 - 17:15

basta ya de despilfarrar dinero publico en plataformas independentistas! con la que esta cayendo desde la generalitat se regala el dinero publico a espuertas

#9 Jorge, Barcelona, 02/09/2010 - 10:23

jo mateix (el meu poble), tranquilo hombre, podeis celebrar vuestra derrota y honrar a vuestro heroe martir nacional Casanovas tranquilamente, aunque llegado el caso, un sólo caballero legionario seria suficiente para haceros correr como conejos.

#8 Fernando I, BCN, 02/09/2010 - 08:50

Cada vez flipo más con la cantidad de organizaciones, partidos y demás chupa-subenciones que tenemos en Cataluña, claro luego no hay dinero y la culpa es del resto de España, pero que cara mas dura.

#7 jo mateix, el meu poble, 02/09/2010 - 07:31

A Jorge de Barna. No teniu cullons. I si un dia teniu cullons a fer-ho (cosa que dubto) allí estarem uns quants per esperar-vos, i fer-vos una benvinguda com cal. Podrieu fer com fan els orangistes a Irlanda, pero vosaltres de vermells, no? Va, us esperem

#6 Confuci, Vic, 02/09/2010 - 00:16

Espero que aquest cop REAGRUPAMENT decidirà anar-hi sense marejar la perdiu ni dir menjamerda a ningú.
Espero que no faci ús, un altre cop, de la seva prepotència i amb el globet es torni a posar davant entorpint-la.
Salut i Estat Català!