Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2019. 18:12h.

Manifestacions a Madrid contra el procés

Per les "cessions" de Pedro Sánchez

Manifestacions a Madrid contra el procés

PP i Ciutadans han anunciat que convocaran manifestacions contra el Govern de Pedro Sánchez diumenge que ve a Madrid per la "humiliació" i la "traïció" que suposa que l'Executiu espanyol accepti la figura del relator en el seu diàleg amb els partits independentistes.

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha convocat una manifestació en defensa de la Constitució i per "parar els peus" a Sánchez aquest diumenge a la plaça de Colón de Madrid. El líder del PP, per la seva part, ha qualificat a Sánchez de "traïdor", ha considerat que està deslegitimat i ha afirmat que la negociació amb els independentistes és "el fet més greu en democràcia des del 23-F". Casado ha anunciat també una manifestació al mateix lloc, a la plaça de Colón de Madrid a les 11.00.

Vox també ha anunciat a través d'una piulada que se sumava a participar en la manifestació. En un missatge a la xarxa social, el líder de la formació ultra ha escrit: "Com sempre hem fet, per sobre de diferències partidistes, VOX també convoca a tots els seus simpatitzants i a tots els espanyols a la gran mobilització d'aquest diumenge a la plaça de Colón. Cal fer fora aquest govern traïdor que està pres dels colpistes".

El líder del PPCAlejandro Fernández, ha anunciat que "per tal d'optimitzar esforços estarem tots a Madrid aquest diumenge i més endavant fixarem data per a Barcelona. És vital la unitat de tots els constitucionalistes aquest diumenge a Madrid" en una piulada al seu compte de twitter

38135-piulada.jpg

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#8 Miquel, Mollet, 06/02/2019 - 22:24

Cuando la derecha ha sacado gente a la calle, finalmente siempre se les ha vuelto encontra. El PP de casado se equivoca. Lo pagarán caro. Están obsesionados con. el pipulismo de Vox.

#7 Albert, BCN, 06/02/2019 - 21:22

Pobres indepres se os acaba el chollo con Sanchez... si aceptáis los presupuestos pasáis por el aro constitucional y deprimís a las bases, sino allanáis el camino a VOX y demostráis como que os importa un bledo los catalanes y sin presupuestos vais a tener gente empreñada en Cataluña... estáis jodios jjjj

#6 Protágoras, bcn.España, 06/02/2019 - 20:41

Los nacionalistas le están haciendo a Vox la campaña gratis. Abascal nunca les estará lo suficientemente agradecido.

#5 Masias , Mis posaderas , 06/02/2019 - 20:05

Cada día que pasa, el okupa de la Moncloa hunde más a España
Yo y millones de españoles de bien, tenemos prisa para que ponerle con nuestro voto en el lugar que se merece

#4 Un tal Blázquez, Lekeitio, 06/02/2019 - 19:58

Krispada la gente estar pareze,oyes,como el Padre Arzallus dezía.