Publicitat
Política · 22 de Juliol de 2020. 12:27h.

Màniga ampla de Torrent amb Torra

Queixes de l’oposició perquè el president de la Generalitat no s’ajusta a les preguntes

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha ignorat la pregunta que li ha fet el diputat del PP, Alejandro Fernández, que l’havia inquirit per la “limitació del preu del lloguer per llei”. El president del Parlament, Roger Torrent, ho ha permès, malgrat les queixes tant de PP com de Ciutadans.

Torra, però, ha decidit ignorar aquesta pregunta de Fernández i ha respost el que ha volgut. Torra no ha fet cap referència a la pregunta esmentada i ha preferit parlar de la “dona honorable” Laura Borràs, de qui n’ha reivindicat la innocència.

També ha fet referència a la “declaració de dos membres del CDR” a l’Audiència Nacional per l’operació Judes, que té com a objectiu “traslladar por al món independentista”. Finalment, ha parlat de la “gran vergonya” del judici als membres de la Mesa del Parlament de la DUI.

“Vergonya d’aquells que empareu la repressió contra companys vostres”, ha etzibat a l’oposició. “Continuarem lluitant per la independència i per la República Catalana”, ha sentenciat.

El diputat del PP, Santiago Rodríguez, ha constatat que Torra no havia respost la pregunta del seu grup i ha demanat a Roger Torrent “la seva empara”. “Fem una pregunta al mes al president i quan se li formula no pot utilitzar dos minuts i mig per parlar del seu llibre”, ha indicat.

“Ens sentim en una situació d’indefensió. El president del Parlament és el que hauria d’ordenar el debat i requerir al president que torni a la qüestió que se li ha estat plantejada”, ha demanat. Torrent, però, ha emparat Torra i ha dit que ell no es ficava en les intervencions dels diputats.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 electra, Barcelona, 22/07/2020 - 21:43

En Torrent és un acomplexat davant de CDC i tots els d'ERC igualment, aneu mirant conseller per conseller......

#7 Veciana, Barcelona, 22/07/2020 - 16:42

"Operació Judes": serà una indirecta cap al Puigmelon?

#6 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 22/07/2020 - 14:25

la normal anormalidad en esta región, la Corea del Norte europea

#5 Fran BCN, Bcn, 22/07/2020 - 14:18

Els fanàtics.infantils fan això...perdre el temps....

#4 Sergi, bcn, 22/07/2020 - 13:53

El precio del alquiler se la bufa. Lo que le importa es la casta política y sus privilegios