Publicitat
Política · 1 de Juny de 2015. 10:15h.

Manos Límpias inclou Llanos de Luna a la denúncia

El sindicat ultradreta s'equivoca i inclou la "Delegada del Gobierno de la Generalitat de Catalunya per omissió imprudent en no evitar els fets delictius"

Manos Límpias inclou Llanos de Luna a la denúncia

Llanos de Luna

La denúncia de Mans Netes inclou a la delegada del Govern, Llanos de Luna, per equivocació. El text assenyala “als autors materials a la final de la Copa del Rei del Club de Futbol Barcelona i l'Athletic de Bilbao per delictes relatius a l'exercici de drets fonamentals i llibertats públiques i per delictes d'ultratges a Espanya efectuats amb publicitat".

També contra el president de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel Maria Villar, "com a màxim responsable en l'organització de la final com a cooperador necessari; així com contra la delegada del Gobierno de la Generalitat de Catalunya per omissió imprudent al no evitar els fets delictius".

La denúncia indica igualment que "les autoritats esportives i la Delegación del Gobierno eren concocedoras amb bastant anterioritat a l'esdeveniment, que s'anava a produir aquest atac a les institucions".

També que "les autoritats esportives i la Delegación del Gobierno, eren coneixedores del lliurament gratuït de milers de xiulets a les aficions dels dos Clubs per ofendre greument a les institucions".

"Les autoritats esportives i la Delegación del Gobierno, van advertir que es produirien aquests fets però no van prendre les mesures adequades per evitar-ho", lamenten.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Artur, Barcelona, 02/06/2015 - 06:46

Manos Sucias i la Llano A P P C

NOSALTRES BARÇA CAMPIÓ I
BARCELONA
CAPITAL D?UN POBLE,
D?UN PAÍS, D?UNA NACIÓ, D?UN ESTAT LLIURE, SOBIRÀ I INDEPENDENT
CATALUNYA

#5 Decart, L'Escala, 01/06/2015 - 16:54

L'únic fet denunciable fou la cagarada que Dani Alves portava a sobre del cap...... collons!!!!.

#4 Dionís, Caldes de M., 01/06/2015 - 15:51

Van en molt bona direcció aquests nois.
Que ningú els distregui que aquests ens faran la feina gratis.

#3 Josep-Maria, Barcelona, 01/06/2015 - 14:01

"La denúncia [...] inclou [...] Llanos de Luna, per equivocació." ¿Qui ho diu, "per equivocac." ? Òbviament Man. Limp. no, ja que explica per què denuncia la Delegada. Per tant, és e-n. qui diu que no s'hauria d'haver incl. la Delegada en la denúncia. Però no diu per què. És una crítica gratuïta

#2 Hector, bcn, 01/06/2015 - 13:12

Que una gran parte de la población en cataluña y no se cuanta en P.V. sienten desafecto hacia los símbolos españoles y sus instituciones? Pues después de una reunión con los mas inteligentes del mundo han llegado a una conclusión: denunciarles para que sientan mas afecto? jajajaja