Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2011. 14:25h.

Manual d'orgull laic a la Direcció General de Joventut

NNGG critica que "la política d’adoctrinament del tripartit continua ara amb el govern de CiU"

Manual d'orgull laic a la Direcció General de Joventut

Imatge de la web de la campanya

El diputat del PPC i president de Noves Generacions de Catalunya, Jose Antonio Coto, ha assegurat que “és un despropòsit i una provocació cap als centenars de milers de joves que tenen dificultats per trobar una feina o per emancipar-se, que s’utilitzi la Direcció General de Joventut com a seu per a presentar un ‘Manual d’Orgull laic’, que només pretén l’adoctrinament ideològic i el revisionisme històric".
 
“La seu governamental dels joves catalans i catalanes, que és la Direcció General de Joventut,  ha de servir per donar resposta als greus i veritables problemes que tenen els joves a Catalunya com són l’atur, el fracàs escolar i la impossibilitat d’emancipar-se abans dels 30 anys”, ha assenyalat el diputat. “Qualsevol cosa que s’allunyi del principal problema dels joves, que és la creació d’ocupació, és una frivolitat”, ha afegit.
 
Jose Antonio Coto ha denunciat que “la política d’adoctrinament practicada pel govern tripartit ara continua amb la política de joventut del govern de CiU”. “Des de les NNGG del PPC creiem que la Generalitat ha d’apostar per l’associacionisme dels joves com un element de participació social des de la llibertat i el foment de la diversitat i la pluralitat en el món associatiu, i no com un element de confrontació, adoctrinament i sectarisme entre els joves, que prou problemes tenen ja”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Caesar, Barcino, 04/02/2011 - 13:18

Julius: les nostres arrels? I quines són les nostres arrels? Són les mateixes les teves i les meves?

#1 julius, bcn, 03/02/2011 - 16:05

Orgull laic ?. És increible la quantitat de complexes i xorrades que arriben a prendre formes institucionals. Crec que a les properes eleccions municipals, s'hauria de votar algun partit que no estigui neguitós de les nostres arrels. És per vomitar.