Publicitat
Política · 28 de Novembre de 2019. 20:00h.

Manuel Valls s'estén

La seva plataforma fa el salt a Tarragona

Manuel Valls s'estén

Presentació de Centrats pel Canvi

La plataforma que lidera Manuel Valls a l’Ajuntament de Barcelona ha fet el seu aterratge a Tarragona amb un acte que ha reunit prop de 150 persones a la Cambra de Comerç tarragonina. Sota el nom de Centrats pel Canvi, l’associació s’ha presentat com “un espai de trobada per als constitucionalistes catalans”.

El president de la plataforma a Tarragona, Hèctor Àlvarez, ha destacat que l’objectiu de Centrats pel Canvi és oferir-se com un punt de trobada de tots els catalans que, tot i tenir diferents sensibilitats polítiques, “comparteixen la defensa dels interessos de Catalunya des del constitucionalisme”.

Àlvarez s’ha acompanyat a l’acte de la regidora de l’Ajuntament de Barcelona Eva Parera, que va ser la número quatre de la llista de Manuel Valls a les últimes municipals, així com de l’alcalde de Nules (Castelló) i president de la Coalició de Centre Democràtic, David García.

L’objectiu de la plataforma és estendre’s a tota Catalunya partint de Tarragona, i han apuntat que ja compten amb representació a les quatre províncies catalanes. Tot i això, Centrats pel Canvi no s’ha presentat com un partit polític, sinó com una plataforma que s’ha obert a donar el seu suport a les pròximes eleccions autonòmiques si surt alguna candidatura que representi aquest espai.

García s’ha mostrat convençut que actualment “no hi ha cap opció política al Parlament que defensi aquests posicionaments”, i ha carregat contra el procés independentista, assenyalant que ha portat Catalunya cap a un “bloqueig” i una “inacció” que fa que les institucions catalanes “visquin un retrocés”.

“No defensem el dret a l’autodeterminació de Catalunya ni creiem que un referèndum sigui la solució”, ha remarcat el president de la plataforma. Per la seva part, Eva Parera s’ha mostrat convençuda que “treure l’independentisme de les institucions és l’única manera de refer Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#4 Francisco Espejo, Barcelona, 29/11/2019 - 18:25

Me gusta e-noticies.

#3 Avi Marti, Vespella de Gaia, 29/11/2019 - 09:50

Esta clar que trigarem molt de temps a que reconeguin que tot aixo del procés es u a farssa

#2 Lope, Sall, 29/11/2019 - 00:16

Como submarino del PSC ha funcionado mejor que bien. A seguir expandiendo el veneno para acabar con los restos de Ciudadanos. Un máquina.

#1 atl,lota, PINEDA, 28/11/2019 - 22:03

Aquest Sr Valls, sempre m'ha semblat mès assenyat que lo que tenim per aqui. Reconeix que aquests aldarulls infantils han portat a Catalunya cap a un “bloqueig” i una “inacció” que fa que les institucions catalanes “visquin un retrocés”. A veure si té SENY que els d'aqui no tenen. No hi ha demòcrates. Ni la CONSTITUCIO,

#1.1 Jordi, Malgrat de Mar, 29/11/2019 - 07:04

Aquest jacobí triat per Ciutadans l'únic que ha vingut es a fer mal i tractar d'impedir que Catalunya pugui ser una Nació Próspera sense crosses centralistes
A Catalunya hi ha molt botifler, conscient o inconscient

#1.2 pepe, andorra, 29/11/2019 - 10:44

Venga Jordi, los separatas sois tan jacobinos como Valls o incluso peores, viendo como colonizais Valencia y Baleares, con Andorra lo teneis mas dificil con vuestro imperialismo totalitario, unicamente la defensa de España como lugar donde todos somos libres e iguales sirve de baluarte contra el totalitarismo separatista q invade España.

#1.3 Protágoras, bcn.España, 29/11/2019 - 11:14

Jordi, España es la 19 democracia del mundo, una de las naciones más descentralizadas y una de las pocas donde las minorías (más de 10.000 en el mundo) gozan de mayor libertad e igualdad. El derecho a decidir no es viable porque vivimos revueltos, y porque en el mundo no caben 10.000 naciones ni 30.000 fronteras.