Publicitat
Política · 6 de Setembre de 2018. 10:52h.

Manuel Valls veu racisme a Catalunya

"Veig l'independentisme com un dels projectes populistes a Europa"

Manuel Valls veu racisme a Catalunya

Manuel Valls a RNE

 L'exprimer ministre francès, Manuel Valls, en declaracions a RNE, ha advertit que "el populisme pot tornar-se racista o supremacista i és el que està passant avui a Catalunya", malgrat remarcar que "no parla de tots els independentistes".

"Jo el veig l'independentisme com un dels projectes populistes a Europa i al món. El populisme sempre va buscant un enemic: el migrant, el musulmà, Europa... A Catalunya ha sigut un projecte contra Madrid, que ens roba, contra Espanya, que no ens estima, però és un projecte que no té sortida perquè és mentida", ha afirmat. "S’ha de sortir de les trinxeres, dels insults i d’aquest debat absurd de 'o ets independentista o ets feixista'", ha indicat.

Valls, d'altra banda, no ha confirmat si es presentarà a les municipals de Barcelona per Ciutadans, malgrat admetre que "m’ho estic pensant i en parlarem". També ha confirmat A més, ha confirmat que farà classes a Esade durant aquest curs.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#12 Kropotkin, Vic, 06/09/2018 - 14:18

Es obvio. Solo hay que pensar en los Pujol, Mas, Puigdemont, Torra, Mikimoto, Alba y TV3%. Jua, jua, jua,...

#11 OVNI, ELX, 06/09/2018 - 13:42

El 2013 es va detenir una noia gitana de 15 anys i va ser deportada immediatament a Kossove. Això va provocar protestes i grans manifestacions a l'estat francès, però en Manuel Valls va defensar la decisió i va instar els gitanos a anar-se’n i a retornar als seus països. El president François Hollande el va cridar a l’ordre.

#11.2 Barretina a rosca, Black hole, 06/09/2018 - 17:36

El jefe de filas de NVA belga (partido de ultraderecha y racista) que da cobijo y amparo al fugado Puigdemont ni siquiera va atender el derecho de asilo de una familia (creo que Siria) aunque era una sentencia firme del tribunal superior de Bélgica.

Lecciones las justas Jordi Perpiñan.

El partido mas votado en Perpiñan el FN de Le Pen.

#10 Alejandro, Barcelona, 06/09/2018 - 13:00

Sí, Valls pero, sólo racismo hacia lo s españoles no catalanes; con los extranjeros de cualquier otro país del mundo y muy especialmente con el mundo árabe son extremadamente acogedores. Los padres del procés y muchos seguidores fanáticos prefieren antes a un musulmán que a un español. Es así, y día a día lo demuestran. Odio programado a c

#9 sid, bcn, 06/09/2018 - 12:23

A CAT hi ha racisme, si no mireu els cognoms dels alts càrrecs de les administracions, de les empreses, els dels mitjans de comunicació,...

#8 asturià, Xixón, 06/09/2018 - 12:14

Qué bien les sienta a los catalanes vivir en Francia.