Política · 3 d'Abril de 2014. 15:26h.

Maragall culpa els Mossos del 'setge' al Parlament

L'ara candidat d'ERC diu que va ser per "la violència creada en el desallotjament de Plaça de Catalunya"

Maragall culpa els Mossos del 'setge' al Parlament

Ernest Maragall

L'exconseller socialista Ernest Maragall, ara a les files d'Esquerra per a les europees, ha manifestat després de declarar en el judici als 'indignats' que "la violència creada en el desallotjament de la Plaça de Catalunya justifica en part els fets del Parlament".

"Jo penso que això és desmesurat en el plantejament en què es formula en termes penals i des del meu punt de vista, que no és jurídic i per tant és perfectament discutible, podríem estar parlant de faltes en el pitjor dels casos, però no de delictes", ha afirmat.

Per a Maragall, "és un escàndol que es demanin tres anys de presó". "Vaig sol·licitar que aquest cas no hagués de ser vist a l'Audiència Nacional perquè em semblava desproporcionat en el sentit de la qualificació penal", ha afegit. L'exconseller ha dit que només va trobar la "legítima pressió" dels concentrats, que no li van faltar el respecte i van manifestar pensaments diferents, cosa que s'ha d'acceptar "com a part de la normalitat democràtica".

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#23 mercè, Barcelona, 05/04/2014 - 22:30

té més raó que un sant.

#21 hihi, milan, 04/04/2014 - 00:58

estos catalanes estan locos

#20 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 04/04/2014 - 00:15

¡Vaya politicastros pululan por Catalunya! Son legión los que han perdido el seny o no lo han tenido nunca. Habrá que modificar esta partitocracia de arriba a abajo. Espero que los CIUDADANOS sensatos consigan hacerlo.

#19 carracuca, barcelona cataluÑa región de ESPAÑA, 03/04/2014 - 23:38

ay tete, tete, quien te ha visto y quien te ve, con tal de seguir calentando culo de sillón en bruselas y chupando de la mamella sin dar p... golpe, te apuntas a un bombardeo. ¡¡¡Pero como puedes justificar la violencia de esta gentuza!!!. En vez de que vayan al talego, alojalos en tu casa unos dias

#18 Koan, Barcelona, 03/04/2014 - 22:49

El poeta s'ho va endur tot.