Publicitat
Política · 12 de Juny de 2019. 09:47h.

Maragall deia que “seria impossible posar-me d’acord amb el PSC”

En tres setmanes ha passat de tractar Collboni de repressor a voler-hi pactar

L'alcaldable d'ERC, Ernest Maragall, ha aixecat el veto al PSC ara que veu perillar l'alcaldia i ha proposat una taula de negociació on hi siguin presents, a més de la pròpia ERC, els Comuns i els socialistes catalans. Aquesta oferta, però, ja ha estat rebutjada pel PSC, que ha deixat clar que no volen saber res d'ERC.

Maragall, durant la campanya electoral, va mostrar-se sempre molt contundent contra els socialistes, a qui acusava de ser còmplices del 155. També feia servir expressions que vorejaven l'insult, com quan va titllar Iceta i Collboni de repressors i "missatgers de la por".

Així ho va fer en una entrevista a Els Matins de TV3 el passat 15 de maig, quan va afirmar que mai pactaria amb els socialistes. "Em seria impossible posar-me d'acord amb el socialisme català, que cada cop més és socialisme espanyol i punt", va assegurar l'alcaldable.

"Jo no podria posar-me d'acord de cap manera amb el senyor Iceta i el senyor Collboni, que són els missatgers de la por. Estan assumint un rol explícit de membres actius de l'Estat en termes d'acció repressora. El PSC està exclòs de qualsevol possibilitat de pacte", sentenciava.

Dies més tard, però, la situació ha canviat i Maragall diu que "nosaltres no posem vetos a ningú, i per tant, no tenim cap inconvenient en escoltar, en contrastar i en confirmar fins a quin punt estem a prop o lluny”. “No poso cap inconvenient en parlar amb Jaume Collboni”, va manifestar ahir. El PSC, però, ja ha dit que no.

Maragall, a TV3, el passat 15 de maig
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Finsescoions, Blanes, 12/06/2019 - 15:23

Tete malo
Mi no gustar
Tete liante
Ara palante

#6 Josep Pagpes i Canaleta de Cardedeu EL P.S.C. PODRA FER PRESIDENTE A PEDRO SANCHES SI ANTES FA ALCALDE A MARAGALL, SI MARAGALL NO ES ALCALDE PEDRE SANCHES NO SERA PRESIDENTE ESPAÑOL SR COLLBONI LA PELOTA ESTA, 12/06/2019 - 12:23

Les coses pasen muy deprisa , tambe en la Politica JA CANVIS EN EL CONGRES DELS DIPUTATS A MADRID . Con EL P.P. ,, VOX y CIUTADANS Diuen Votaran en contra de Pedro Sanches con a President de España . Ara este tindra que dependre de nou dels INDEPENDENTISTES .Aqui esta la cuestion SI ERNEST MARAGALL no es Alcalde ..

#5 Marc, Barcelona, 12/06/2019 - 11:07

Supongo que esto lo recordarán cada día en TV3 y resto de medios propagandísticos de la generalitat como rac1 y todos los demás como han hecho, para presionar a Colau para que no se presente a la investidura, con lo que dijo esta de no tener pactos extraños con ciudadanos.

#3 Sergi, Bcn, 12/06/2019 - 10:34

Que se puede esperar de un transfuga y que se arrima al sol que más calienta?

#2 botifler1914, Waterlux, 12/06/2019 - 10:30

Ya empieza como su hermano, que mala es la edad.