Publicitat
Política · 15 de Juliol de 2020. 22:20h.

Maragall diu que el Torrentgate és “molt més greu” que el Watergate

Roger Torrent encara no ha presentat denúncia

Maragall diu que el Torrentgate és “molt més greu” que el Watergate

Maragall i Torrent (foto: ERC)

El diputat i regidor d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, també hauria estat espiat amb el programa Pegasus durant l'any 2019, segons ha denunciat Esquerra després de les informacions que indiquen que el president del Parlamet, Roger Torrent, va ser espiat. Maragall ha assegurat que “és molt més greu” que el Watergate.

“era una cas similar. Jo diria que aquest és molt més greu. Allò era una anècdota en una batalla política concreta en un procés electoral. Això és una atac sistèmic contra unes institucions, contra un país, contra una ciutadania i contra un projecte polític”, ha afirmat aquest dimecres en una reunió amb el grup parlamentari d'ERC.

Torrent, de la seva banda, ha demanat a la ministra de Defensa, Margarita Robles, que obri una investigació per “aclarir què ha passat” amb l'espionatge al seu telèfon mòbil, però encara no ho ha denunciat davant la justícia.

El president del Parlament ha enviat una carta a Robles en la que li demana “es posin a disposició del grup d'investigació Citizen Lab per respondre a les seves preguntes i dissipar així totes les sospites existents”.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#24 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 16/07/2020 - 15:07

Hombre, si lo dice todo un Doctor en Economía por la Universidad de Oz...

#23 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 16/07/2020 - 14:55

Resulta molt dificil d´entendre qui podria estar interesat en espiar a la nostra Rosa Benito oi ?

#22 Pregunta, Capetown del Llobregat, 16/07/2020 - 12:25

Han avisat als d'el Washington Post?, Al Pentàgon fa dos dies que no caguen, tu!

#21 recluta, conca, 16/07/2020 - 11:03

¡ Joder, que bien les queda el bozal !

#20 No ho tinc clar, Capetown del Llobregat, 16/07/2020 - 09:53

Per més que ho rumiu no veig de cap manera què pot interessar d'espiar a aquests dos mitjam...da, potser la marca de calçotets que porten?, si es freguen el cul sovint o no, o si mengen mongetes amb botifarra. Be, es tracta de la continuació de "el mon ens mira" ,mentre el mon se'n refotía de tot el merder aquest del procès. Foten pena.