Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2011. 11:48h.

Maragall diu que és "economista" malgrat que no és llicenciat

Denuncien que l'exconseller d'Educació "no consta a cap universitat com a llicenciat en Economia"

Maragall diu que és "economista" malgrat que no és llicenciat

Ernest Maragall, en una foto d'arxiu

El doctor en Geología i professor David Rabadà denuncia que l'exconseller i diputat del PSC, Ernest Maragall, "no consta a cap universitat com a llicenciat en economia. Per més que he buscat no he trobat en el registre universitari prova fefaent que el conseller ostentés tal títol, estufis que ell mai no ha negat en el seu currículum".

En el currículum que va passar el PSC per les eleccions al Parlament del 2010 només s'expressa que Maragall és "economista i analista informàtic", però no s'especifica si és llicenciat. El gabinet de premsa del PSC no ha respost a la petició d'e-notícies i l'exconseller d'Educació tampocho ha fet per twitter.

En un apunt al seu bloc, Rabadà apunta que "sota aquesta deformació s’entendrien les retallades que l’actual Departament d’Educació es troba obligat a fer. M’explico, l’aplicació de l’aula digital per tots els centres de Catalunya, idea que ell impulsà i recolzà, ha deixat les arques buides de la Generalitat amb la conseqüent retallada en el nombre de docents, en la nòmina dels seus sous i en l’augment d’hores de classe dels mateixos".

"Cal preguntar-se doncs, ¿esdevingué això una mala gestió dels recursos públics? Si més no, i sense títol en economia, s’entendria el flagrant error d’administració perpetrat per part de l’anterior conseller Ernest Maragall. Però, ¿ara què farem? La classe política surt massa sovint indemne de les seves arriscades empreses. El senyor Maragall va arruïnar en gran part el sistema educatiu català i ara ho estem pagant tots", afegeix.

Per últim, el professor expressa que "en una companyia privada si un alt càrrec provoca la fallida fraudulenta de la mateixa se’l porta a tribunals. Si això no servís per a un fiscal, resta el delicte d’errors de forma en la tramitació de lleis i el seu conseqüent traspàs de diners, la qual cosa el senyor Maragall va incórrer al no reconèixer públicament la seva manca de titulació i coneixements en economia". El gabinet de premsa del PSC no ha donat la seva versió del fets. L'exconseller Maragall tampoc ha contestat al twitter.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#24 FUNCIONARI CALENT, Pals, 27/10/2011 - 19:54

Bé, el tema és clar. Els del Tripartit, entre d´altres estratègies, ens fotien los diners mitjançant contractes informàtics, fundacions dirigides per la senyora de... i no només a Ensenyament, no, no, us recomano la visita a la Conselleria de Salut amb la seva pantalla gegant només entrar,je,je

#22 Cristina, girona, 27/10/2011 - 08:48

Quin país mare meva. Ja no em queden paraules per definir els nostres polítics i el més fort de tot, no passarà res.

#21 flipant, bcn, 26/10/2011 - 19:48

Doncs jo sóc milionari pero no tinc diners. Caramba amb els polítics. Com es pot tenir la cara mes dura.

#20 ampostinet, Barcelona, 26/10/2011 - 11:25

El sr. Rabadà fa una afirmació difícil d'entendre. Atribueix la manca de recursos a la digitalització de les aules? La despesa d'aquest projecte no arriba ni al 15 % de la despesa salarial de tot el Departament d'un sol mes!!!! Com pot fer aquestes afirmacions tot un llicenciat en geologia???

#18 Eva, Girona, 25/10/2011 - 22:21

La seva gestió al Departament d' Ensenyament va ser patètica !!!
No tenia ni idea de que era una escola ni un institut..
Era com si una medusa dirigís tot l' ensenyament de Catalunya !!!