Publicitat
Política · 9 de Juliol de 2010. 22:55h.

Maragall diu que és una interpretació "catastrofista"

El conseller assegura que el model educatiu queda "intacte"

El conseller Maragall ha afirmat que la sentència del TC sobre l’Estatut és “inacceptable” i ha afegit que “com més la coneixem, més inacceptable ens sembla”.
 
En relació al model educatiu, el conseller ha assegurat que resta intacte; queda confirmat en tots els seus extrems: “La sentència confirma la plena constitucionalitat del nostre model educatiu; no anul·la ni una sola coma de cap article de l’Estatut referit a l’educació i, per tant, no caldrà modificar ni una coma ni de l’Estatut ni de la Llei d’Educació de Catalunya”.

En unes declaracions a Catalunya Ràdio, Ernest Maragall ha explicat que el que fa la sentència del Constitucional és repassar la jurisprudència existent per recordar el castellà com a llengua oficial de tot l’Estat i, per tant, l’obligació de conèixer-lo i el dret a usar-lo, “fets que ja protegeixen les lleis actualment vigents a Catalunya”, ha afegit.
 
Maragall ha demanat que s’evitin les "declaracions catastrofistes" i les "interpretacions allunyades" de la realitat en relació a la sentència.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Carles, Sant Just, 10/07/2010 - 11:40

Maragall està somniant truites si pensa realment que el TC no ha canviat rés. La LEC ha quedat morta, al igual que la Ley de Comerc, de Vegueries, de Sindic, fins i tot tira avall la Llei de Normalització Lingüística de 1998. Tots són fora de la llei.

#3 quim, berlin, 10/07/2010 - 02:13

no, simpatizamos con la libertad. visca catalunya.

#2 Lluc, BCN, 10/07/2010 - 01:46

Vamos a ir a una manifestación donde seguramente no habrá gente tan conformista como tu

#1 Clarinete, Barcelona, 10/07/2010 - 00:03

Vais a ir a una manifestación con los mismos que os han recortado el 5% del sueldo a los funcionarios...los que recortan derechos sociales... o los que están detrás de la reforma laboral para despedir a los trabajadores..¿Con esos políticos simpatizáis?