Publicitat
Política · 23 de Maig de 2019. 21:32h.

Maragall es fa l'insubmís

"Estic preparat per liderar la Barcelona real, insubmisa i crítica"

Maragall es fa l'insubmís

Ernest Maragall (Foto: Esquerra)

El candidat d'Esquerra Republicana a les eleccions municipals de Barcelona, Ernest Maragall, ha afirmat aquesta tarda que està preparat per liderar la Barcelona "insubmisa". En un acte de campanya al barri del Clot, el candidat republicà ha afirmat que "em sento preparat per al repte que estic a punt d'assumir. Estic preparat per liderar la Barcelona real, insubmisa i crítica. Jo vull ser l'alcalde de Barcelona i vull ser-ho amb totes les conseqüències".

Maragall ha dit que en un futur veu una Barcelona que sigui "capital de la República catalana" i que exerceixi com a tal "amb totes les seves conseqüències". "Veig una ciutat dona, feminista i que és conscient de ser-ho, que no és només una retòrica o una manifestació. I veig una ciutat capital d'Estat, de la Catalunya Estat i veig una ciutat capital europea de referència, una capital de la República catalana en exercici i amb totes les conseqüències" ha manifestat durant la seva intervenció.

L'alcaldable també ha remarcat que "en un futur hi veig una ciutat viva i confiada en ella mateixa, reconciliada amb els seus representants i exigent amb els seus governants. Una ciutat on l'educació i la cultura hauran començat a guanyar la batalla dels valors, la dignitat, el civisme, la convivència i la democràcia".

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#27 Lluis Gibernau, Girona, 24/05/2019 - 16:01

Pero aquest senyor no hauria d'estar cuidant del seu germà? deu meu com han d'estar les coses per encara als 76 anys estar donant la tabarra als demes.

#26 pepe, andorra, 24/05/2019 - 13:41

y volveras a poner una empresa amiga a gestionar la documentacion del ayto. para asi poder cobrar cada vez q se mueva un papel? pq en tiempos de Maragall corria ese rumor entre los funcionarios de la plaza san miguel?

#25 Ribes, Hospitalet, 24/05/2019 - 12:25

Quan era funcionari de l'Ajuntament de Barcelona durant el franquisme gràcies als contactes familiars no deia aquestes cosetes.

#24 CRLES, BARCELONA, 24/05/2019 - 12:24

Hauria d'estar preparat per a una Residència d'avis, allà sí podria manar, i veure com la població activa ajuda a pagar les Residències públiques.... (!!?!)

#23 Martín, Barna., 24/05/2019 - 12:14

El missatge d'aquest senyor no em tranquilitza.. Jo no el votaré!. NO EL VOTARÉ!.