Publicitat
Política · 1 de Març de 2010. 22:59h.

Maragall pregunta per la sentència

"Santiago, quan ho sabrem?"

Pasqual Maragall ha estat un dels assistents a la conferència de Santiago Carrillo a l'Ateneu Barcelonès, que duia per títol Espanya i Catalunya en el segle XXI. L'expresident de la Generalitat ha tancat el torn de preguntes i, en to de broma, li ha preguntat a l'antic líder del Partit Comunista d'Espanya: "Santiago, no et pregunto què passarà amb l'Estatut que no ho sap ningú, només et pregunto, que tu ets molt llest, quan ho sabrem?", en relació a la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut.

Carrillo ha afegit que "fa dues setmanes semblava que la resolució anava a ser d'un moment a l'altre i encara no ha caigut. Els meus contactes a les altures d'aquest país no són tan grans com per permetre'm contestar aquesta pregunta amb seriositat. El mateix pot ser demà o aquesta nit o arribar a la conclusió, que seria el més intel·ligent, que el millor és que arxivin el recurs". L'auditori ha rigut i ha aplaudit la contestació de l'exlíder comunista.

Pasqual Maragall, en el momento de preguntar a Santiago Carrillo
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 florentina, Ribesaltes, 05/03/2010 - 08:48

Com més llegeixo, més fatxa veig..., el Carrilo encara us fot canya eh!? quin fart de riure que em foto quan us veig amb el Paracuellos a la boca, colla de cavernaris.

#9 sulfuro sulfuro, Barcelona, 02/03/2010 - 17:51

Un indigno Tribunal Constitucional que no cumple con su obligación está permitiendo que se vayan traduciendo en hechos consumados las barbaridades que contiene el Estatut.
Será complicado echar abajo lo que nunca debió ser y anular competencias

#8 berilio, barcelona, 02/03/2010 - 16:47

jajaja. Ahi lo han,son unos 100 casi todos viejos decadentes y lustrosos que rien las
gracejas con énfasis, con sensación de prepotencia y con una soberbia de burros que hasta huele mal.Y aún no se dan cuenta de cuenta miseria han sembrado en
este puebl

#7 cirne, bcn, 02/03/2010 - 14:09

quina actuació de dos pallasos a l´Ateneu.

#6 Jaume, Gràcia, 02/03/2010 - 10:32

pff quanta mediocritat junta, el carrillo i el pasCual maragal, un espanyolista i un col.laboracionista. Quina baixesa, convidar aquests dos a l'ateneu. Com per fer-s'ho mirar...