Publicitat
Política · 12 de Juny de 2010. 20:46h.

Maragall reivindica el grup propi per al PSC

"Es tracta d'aconseguir que el PSC s'expressi a Madrid com ho fan la resta de partits catalans"

Maragall reivindica el grup propi per al PSC

Ernest Maragall

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, ha tornat a reivindicar un grup propi per al PSC en una entrevista a l'ACN. Maragall ha aclarit que "no es tracta d'anar contra ningú ni de trencar amb els companys del PSOE, però sí d'aconseguir que el PSC s'expressi a Madrid com ho fan la resta de partits catalans, amb tota naturalitat i normalitat".

El conseller ha opinat que ara és un "bon moment" per plantejar aquest debat. "Però no per trencar, no per barallar-nos-hi, no per separar-nos-hi, sinó per treballar junts d'una altra manera, que ens permeti que la nostra veu sigui sentida a Catalunya d'una manera nítida, clara i sense confusions", ha argumentat.

"Es tracta de fer possible que l'expressió d'un dels partits més importants de Catalunya tingui coherència i sigui perfectament compatible amb aquesta relació fraternal i intensa amb els nostres companys espanyols", ha aclarit.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Fotem-los al carrer, Barcelona, 15/06/2010 - 08:27

Hi han afirmacions del polítics que, com el Guadiana, ciclicament apareixen i desapareixen: El grup del PSOE secció NE a Madriz, l'equidistància ....

#20 EGP, BCN, 14/06/2010 - 17:34

El sector ultracatalanista del PSC está sobredimensionado en la cúpula dirigente del Partido pero yo no conozco a un solo ciudadano que vote al PSC por ser catalanista... cuanto menos por ser ultracatalanista. Mi madre aún se cree que vota a F. González.

#19 susanna hernández, manresa, 14/06/2010 - 13:54

El PSC de progressista no en té res. Mireu la foto de la Vanguardia de diumenge on surt la dona del President de la Generalitat enenyant les cuixes i amb un rolex d'or! Qué pija ella! Quina imatge tant trista i tant poc seriosa. Això és austeritat!

#18 Miquel, Barcelona, 14/06/2010 - 11:56

A veure quants minuts, ¿segons? tarda en rectificar i en dir que de cap manera, que això del grup propi mai de la vida.

#17 Pep, Alt Empordà, 13/06/2010 - 22:11

Cosa que demostra que l.estratègia d.ERC fent president en Montilla ha estat bona!! comença a haver discrepancies dins el PSC i veus que demanen un grup propi autodeterminant-se de Madrid i CiU a l.oposició és o almenys això diu, mes sobiranista que mai