Publicitat
Política · 5 de Desembre de 2008. 09:39h.

Maragall també reclama un referèndum

Coincideix amb CDC i ERC sobre en el cas de retallada de l'Estatut

Maragall també reclama un referèndum

Maragall i Montilla, en una imatge d'arxiu

L'expresident Pasqual Maragall ha dit, sobre l'Estatut d'autonomia, que "en cas que el Tribunal Constitucional (TC) el retalli, s’hauria de convocar un nou referèndum per conèixer l’opinió dels catalans". Aquesta afirmació coincideix amb la que han fet els darrers dies alguns dirigents de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i Esquerra. En una entrevista al programa Hora Q de TV3, Maragall ha volgut desmarcar-se de les actuacions que pugui fer el PSC i el govern de la Generalitat si el TC passa les tisores a l'Estatut. "Que facin el que vulguin. Jo estic fora d’això. Jo ara estic al Partit Demòcrata (Europeu)", ha contestat Maragall.

L'expresident de la Generalitat s'ha mostrat partidari de "reformar la Constitució", ara que es compleixen trenta anys de la seva aprovació en referèndum. Maragall també ha indicat que "la política ha deixat de ser engrescadora", en part perquè ell ha envellit, i ha apostat pels "processos de primàries" en els partits.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Quim Gon, Gi, 05/12/2008 - 16:03

oooo pobres sociates XDDDDDDDDDDDDDDDDDdd


La patacada que es fotran serà tant grossa que ressonaran les paretd durant anys...

#2 Hug, Bagur, 05/12/2008 - 13:19

Ja he dit més d'un cop que els catalans no podem justificar-nos pel que fan els espanyols. Poc importa en Sarkozy o en Zp, el que ens fot de veritat son els luxes de nou ric d'en Benach i la seva prepotència. els demés que es fotin.

#1 Hug, Begur, 05/12/2008 - 10:08

45.000 euros de lloguer anual per digitalitzar els waters de la Moncloa. "Inversio" feta en temps de crisis. No sento cap protesta tipus "cas Benach". Es clar en Benach es una bon cap de turc. Aix?mostra qui defensa millor els interesos de la gent aq