Publicitat
Política · 27 de Maig de 2019. 09:52h.

Maragall tanca la porta a negociar amb el PSC

"La seva posició és incompatible amb la nostra dignitat"

Maragall tanca la porta a negociar amb el PSC


El candidat d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, ha descartat pactar amb el PSC perquè "La seva posició és incompatible amb la nostra dignitat i amb les línies d'acció política per alliberar els presos i retornar els exiliats".

Maragall ha dit en una entrevista a El món a Rac-1 que no negociarà amb ells "mentre no modifiquin essencialment la seva posició de subordinació voluntària al socialisme espanyol". En canvi, ha destacat que Ada Colau "té una força significativa i de representació a la ciutat". "El major nombre de vots no hauria no hauria de modificar la capacitat de diàleg, respecte i de comprensió", ha afegit.

Sobre possibles pactes, Ernest Maragall ha assenyalat que "la voluntat és governar la ciutat amb el màxim de suports en totes les direccions. No se si amb el sentit tradicional de coalicions o en el sentit d'aconseguir acords rellevants i potents d'àmplies majories pels temes bàsics de ciutat".

També ha subratllat que "hi ha dos àmbits on és possible la unitat: la primera és l'ampla majoria per la llibertat i la democràcia, on podem treballar conjuntament també amb els Comuns pel retorn dels presos i els exiliats". "L'altre gran ventall de qüestions haurien de poder aconseguir grans majories", ha destacat.

Finalment, ha manifestat "encara confia" que amb el recompte de vots el PP quedi sense representació municipal perquè "faria més evident la victòria progressista". "A Barcelona i a Catalunya s'ha produït una clara evolució en el sentit republicà i independentista", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#17 el último que cierre, Canovejas, 28/05/2019 - 14:12

"Drogas no, dijo el camello". Y no se ruboriza hablando de dignidad. Propio de los "líderes" (tránsfugas) que nos conducen a Itaca. "La irrelevancia de llamarse Ernesto" te lleva a cerrar puertas a tu antiguo partido, es un acto de miserables. Pero yo me inclino a pensar, que son ellos los que por dignidad NO VAN A NEGOCIAR CONTIGO. ¿De qué v

#15 Chris, Lleida, 27/05/2019 - 18:41

No tenen dignitat per ningú, aleshores, a excepció de la "qüestionable dignitat"per blanquejar bandes terroristes a favor d'assassinar i què necessiten blanquejament d'imatge pública, fins reconvertir-la en partit polític.Parasitem l'estat central predicant la pau que/com/quan a nosaltres ens convé.

#14 alabadoseajuliocamba, Salt, 27/05/2019 - 18:33

Ha guanyat l'alcalde que li deu la vida a Franco. D'esquerres diu. Al millor postor. Tengo unos principios (mai en va tenir) pero si quiere usted me paga el triple y le digo lo contrario.

#12 FERRANOT, BARCELONA, 27/05/2019 - 15:27

O sea, toda la vida en el PSC, y ahora te das cuenta que tus ex-correligionarios son incompatibles con tu dignidad. Qué cara más dura.

#11 Tabarnés Puro, Barcino, 27/05/2019 - 15:15

Que el tete hable de dignidad...
JAJAJAJAJA!!!!