Publicitat
Política · 25 de Juliol de 2012. 18:22h.

Maragall trenca la disciplina de vot del PSC

L'exconseller d'Educació vota a favor d'una hisenda pròpia per a Catalunya

Maragall trenca la disciplina de vot del PSC

Maragall, sol, marxant després de la votació

El diputat del PSC Ernest Maragall ha trencat la disciplina de vot del partit i ha votat a favor d'una hisenda pròpia per a Catalunya durant el ple del Parlament sobre el pacte fiscal. L'actitud de l'exconseller d'Educació -i germà de l'anterior president de la Generalitat- ha agafat per sorpresa al partit tot i que al matí ja s'havia especulat, als passadissos de la cambra, sobre un eventual vot diferent a la seva formació.

Maragall ha votat a favor del punt quatre de l'acord, el més important del document del Govern, que estableix en el seu primer punt que la futura Agència Tributària "recaptarà tots els impostos, taxes i cotitzacions socials que paguen els ciutadans". L'exconseller fa temps que manté discrepàncies amb el seu partit i, almenys en teoria, és partidari d'una línia més catalanista. El primer secretari, Pere Navarro, en declaracions als periodistes sobre el pacte fiscal, ha volgut treure ferro a l'assumpte i ha dit que l'actitud de Maragall "ja es valorarà".

Ernest Maragall, en una imatge d'arxiu al Parlament

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#10 Xasisoc, Bcn, 25/07/2012 - 23:01

Un 10 pel Sr. Maragall que ha sigut fidel als seus principis.
He llegit amenaces en les opinions ja escrites. Això es la democràcia que tan pregoneu ?
On està la llibertat personal ?.
Per damunt de tot hi ha la dignitat de les persones i la valentia dels que discrepen sabent el que els pot passar.

#9 pep, Ripoll, 25/07/2012 - 22:51

Ernest has fet un bon pas, ara toca l'altre el de fugir del PSOE-PSC. Ens has de sorprendre y fer quelcom per sortir d'aquesta merda del PP, PSOE i CIU. Seria molt d'agrair. Marginat de la dreta casposa d'aquest Estat de dictadura econòmica i de l'altre dictadura que es veu poc però que hi es.
salut

#8 Almogàver , La Sagrera, 25/07/2012 - 21:25

Ernest, ens tornem a torbar en el camí, aixó ja va sent via única, anem quedant socialistes i catalans junts, apartats de vicis psocialistes i pseudoesquerranosos: encara no és hora, però AVANCEM cada dia més, som com la fruita que madurarà per si sola.

#7 Jaume, Lleida, 25/07/2012 - 21:20

Ui el faran fora del PSOE... Amb sou vitalici no obstant...

#5 socialismoespañolcatalán, baixllobregat, 25/07/2012 - 20:09

A los traidores a España, ni agua. Ernestito se te ha acabado el rollo a ti a todos los de tu familia que seguis mamando de la vaca lechera. Esto es taición y ya sabes como las gastamos con los oompañeros traidores en el partido. Adiós clan Maragall!!!

#5.2 Pere Pau, Barna, 26/07/2012 - 08:49

Millor que t'ocupis de Rubalcaba i companyia que aqui a Catalunya a tu no se t'hi ha perdut res, ni saps el pito que toques.