Publicitat
Política · 14 de Juny de 2019. 11:06h.

Maragall veu Colau "a l'altra banda del riu de la llibertat"

L'alcaldable d'ERC augura un pacte entre el PSC i Ciutadans a la Diputació de Barcelona

Maragall veu Colau "a l'altra banda del riu de la llibertat"

Ada Colau amb Ernest Maragall, durant un debat electoral

Ernest Maragall, en una entrevista a El món a RAC1, ha reconegut que "és més complex que sigui alcalde. No està tancat definitivament però està orientat en una direcció molt explícitament contrària a partir de les decisions de la senyora Colau, el senyor Valls i el senyor Collboni".

"Els votants de Colau ho tenen clar. Els afiliats a la organització, havent de contestar una pregunta explícitament capciosa, és una altra cosa", ha dit Maragall, tot i matisar també que "seguim confiant en la raó i en la intel·ligència col·lectiva d'aquest espai polític."

"En el cas de Barcelona hi ha uns resultats electorals molt explícits i evidents que inclouen un missatge democràtic molt clar, a favor de les opcions progressistes i republicanes. El que està en joc és això", ha remarcat. "El bloc avui és el que formen BCN EN Comú i el PSC, i és un bloc decantat. És un bloc a l'altra banda del riu de la llibertat", ha afegit.

"A Barcelona estem parlant de sumar aigua i oli, el foc i el vent, estem parlant d'anar absolutament en contra del sentit més explícit de la ciutadania de Barcelona. És una aritmètica que expressa absolutament el contrari del que es pretén defensar", ha lamentat.

"Quan diuen que només és un dia, estiguem atents al que passarà els propers dies amb altres ajuntaments o a la pròpia Diputació de Barcelona. Em consta que hi ha converses i quasi acords que seran igualment explícits en altres alcaldies i institucions. És una possibilitat i una probabilitat política que la Diputació de Barcelona estigui governada pel PSC amb Ciutadans", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 Neferu, Barcelona, 14/06/2019 - 14:33

¡Ay Maragall qué mal te veo!! como no te pongas un chaleco salvavidas no será que te quedes al otro lado del río, no, es que te quedarás en medio de la corriente. De verdad, echa mano de un chaleco que, ya no estás para muchas heroicidades

#9 Casandra, BARCELONA, 14/06/2019 - 13:38

Que este señor se haya postulado y esté dando la lata ahora mismo, es un síntoma más del deterioro político que sufrimos.
No hay vergüenza.
El sí está al otro lado. Y que cada uno saque sus conclusiones.

#8 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 14/06/2019 - 13:26

Es asqueroso que los tiranos secesionistas se llenen la boca con la palabra libertad mientras oprimen a los catalanes no creyentes de su ideario totalitario

#7 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 14/06/2019 - 13:21

Conve no oblidar que aquests son els nets dels que van guanyar la guerra i van heretar d´ells no nomes la seva arrogancia, la seva superbia i la seva prepotencia sino tambe una baixissima resistencia a la frustracio incapaços d´assumir que tot es etern mentre dura

Por nacer martillo no siempre te van a caer los clavos.

#6 Jo pels matins faig un riu..., bbcn, 14/06/2019 - 13:05

Un riu groc, de llibertat, cada matí quan vaig al bany. Em quedo molt a gust.
Tete, ets un plasta de nassos. Ves a fer la migdiada, va ...