Publicitat
Política · 9 de Juliol de 2010. 13:08h.

Maragall veu "imprescindible" el grup propi del PSC

"Si no, és com mutilar-nos com a país i com a societat. I és absurd”

Maragall veu "imprescindible" el grup propi del PSC

Ernest Maragall

El conseller d’Educació, Ernest Maragall, s’ha mostrat partidari en declaracions al programa El Dia a la COM que, després de la manifestació de demà en defensa de l’Estatut, cal fer un pas més en les relacions entre el PSC i el PSOE. Segons Maragall, “hem de saber plantejar-nos i plantar-nos, si convé, amb una determinada conclusió del què defensem per Catalunya. Aquesta veu ha de ser explícita, ha de ser entesa, ha de ser entesa allà i sentida aquí. Els ciutadans de Catalunya han d’entendre que el país parla en totes les seves dimensions, amb tota la seva pluralitat i per tant és imprescindible que aquesta veu del PSC hi estigui present. Si no, és com mutilar-nos com a país i com a societat. I és absurd”.

Segons Maragall, la unitat de Catalunya s’hauria de fer visible, per exemple, la setmana que ve durant el debat de Política General al Congrés de Diputats. “Hi va haver majoria per aprovar l’Estatut, doncs ara també n’hi ha d’haver per curar les ferides que està provocant”, ha afegit. Ernest Maragall tampoc ha descartat que el PSC es pugui desmarcar del PSOE en el sentit del vot en alguna votació al Congrés a partir d’ara.
 
Pel que fa a la manifestació de demà dissabte, el conseller d’Educació reconeix que “no es pot dir que ho haguem fet de meravella” en relació amb la polèmica pel lema de la marxa. “Ara és hora de passar pàgina. Del que es tracta és que el país sencer parli clar”. Pel titular d’Educació, la marxa de demà “és una manifestació d’afirmació pròpia”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Nicaragua, Barcelona, 09/07/2010 - 23:25

Mira Tete, sigue el ejemplo del señor Espot, de Laporta y de Carretero y te montas tu partidito a medida. Deja de tocar los gwendolines y pírate ya. Te puedes llevar al Castells i a la Tura. Adéu-siau.

#6 JPC, Barcelona, 09/07/2010 - 20:53

Dons aviam si d'una vegada foteu un cop de puny a la taula i engegueu el PSOE i els seus seguidors a Catalunya a pastar fang.

#5 Ramon, Barcelona, 09/07/2010 - 15:43

Si el PSC va de partit diferent del PSOE: 1. Perdrà un Can Zam que ni de conya votarà un partit català. Abans PP. 2. Llavors guanyarà segur les eleccions estatals el PP, que serà qui tanqui els espais electorals i qui rebi encàrrec de formar govern.

#4 Andreu, BCN, 09/07/2010 - 15:11

A veure si tenim sort i, pur interés, ZP extirpa la banda sociata separatista del PSC.

#3 Asun, Barcelona, 09/07/2010 - 14:41

Este mandarin como su hermano, niño de familia bien se esta cargando todo lo que toca y sino mirad el desastre tan grande que ha hecho con la educacion en Cataluña. Esta pandilla de mandarines y caciques se lo van a cargar todo.
MISERIA DE Zetaparo