Publicitat
Política · 28 de Març de 2012. 23:02h.

'Marató' de Parlament

Els diputats s'afanyen a debatre i votar els 21 punts de l'ordre del dia

'Marató' de Parlament

Molts diputats han intervingut des dels seus escons

El Parlament ha viscut aquest dimecres una jornada maratoniana per no haver de seguir la sessió aquest dijous i coincidir amb la vaga general. Els diputats s'han afanyat a tractar i votar els 21 punts de l'ordre del dia.

A més, han volgut anar ràpid per poder presenciar el partit d'anada dels quarts de final de la Champions League, que el Milan i el FC Barcelona han jugat a San Siro. Curiosament, el ple ha acabat pocs minuts abans de les 20:45, hora en què s'ha iniciat el partit.

Fins i tot la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha tancat la sessió dirigint-se als diputats amb un "bona nit, bon Barça i bona Pasqua". Des que s'ha iniciat el ple a les 10.00 hores s'ha vist que la intenció de gairebé tots els grups -el PPC no ha volgut participar en la 'cursa- ha estat accelerar els debats.

Tant el PSC com ICV-EUiA han retirat les seves tres interpel·lacions, fet que ha estalviat més d'una hora de debat. CiU sí ha mantingut la seva interpel·lació sobre balances fiscals, però el diputat Antoni Fernández Teixidó ha renunciat al seu torn de contrarèplica i el conseller Andreu Mas-Colell ha reduït el seu temps d'intervenció.

A més, molts dels diputats no han pujat al faristol, sinó que han intervingut des dels seus escons, per donar més celeritat a les discussions, que han estat d'uns 25 minuts, en lloc dels 45 habituals.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat