Foto a les quatre circunscripcions electorals en un sol dia

Marató Montilla

Montilla, en una foto amb tots els candidats socialistes

El primer secretari del PSC, José Montilla, ha fet una marató per les quatre circunscripcions catalanes on s'ha fet una foto amb els diferents membres de les llistes socialistes.

El viatge ha començat a primera hora del matí a la seu de l’Institut Català de la Recerca de l’Aigua, ubicat al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. Allà el candidat socialista s’ha referit a la solució del problema de l’aigua: “hem solventat l'abastament a l'anella de Barcelona. I ho hem fet a través de la construcció de dessalinitzadores o amb el reequilibri de les conques internes”. Montilla ha assegurat que “la candidatura socialista garanteix els projectes de futur de les comarques gironines”.

A Barcelona, on la fotografia s’ha fet a la seu central del PSC per l’amenaça de mal temps, el president Montilla ha fet una crida per intensificar els esforços per explicar la feina feta i els nous projectes que el PSC prepara pel futur.

Posteriorment, el president s’ha desplaçat fins a Reus, al Centre Integral de Mercaderíes El Camp, per trobar-se amb la candidatura per Tarragona, un “centre que demostra la tasca que hem fet el Govern i els ajuntaments per recuperar l’economia”. Montilla ha subratllat que a Tarragona s’ha tractat de “superar mancances històriques, del Priorat a la Conca de Barberà, del Baix Ebre al Montsià”.

A primera hora de la tarda, el president Montilla ha conclòs el seu viatge per les quatre circumscripcions catalanes a l’aeroport d’Alguaire a Lleida. "Aquest Govern tenia com a objectiu solucionar dèficits històrics i que no quedés ni un sol poble ni una sola comarca oblidada. I això és el que hem fet, assentar les bases del desenvolupament futur d’aquestes comarques recuperant projectes que hi havia als calaixos”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Carles, puigcerda, 10/10/2010 - 20:21

La Catalunya que sap on va: ESPANYA!

#6 jajajajaja, barcelona, 10/10/2010 - 19:31

Uiiii quan convergent cabrejat......clar a l´epoca de Pujol no hi havia endollats jajajajaaajaja .....això CIU portarà l´independència...jajajajajajjaa quin pais

#5 Vicenç Ramoneda i Ullar, Sentmenat, 10/10/2010 - 15:41

Els avantatges de la llibertat i independència ja les sabem.
Perquè els unionistes no ens diuen les avantatges que te el continuar sent espoliats amb 22.000.000.000 d?€uros per Espanya ?

A qui volen enganyar els unionistes? Als catalans? Au, va!

Els partits unionistes són ja el passat!

#4 joan, manresa, 10/10/2010 - 11:29

El Casal,11,20 h.--Ya pot correr ya..i ya pot començar a telefonar a totes las sebas seus,familiars.,amics i coneguts--( D'axó en saben un munt, no..? )--Sr.Montilla,ha estat un error la seba Presidencia,Vosté u sap,va ser President per carambola,un pacte entre perdedors i axó es paga a la llarga

#3 Vicenç Ramoneda i Ullar, Sentmenat, 09/10/2010 - 23:48

Els avantatges de la llibertat i independència ja les sabem.

Perquè els unionistes no ens diuen les avantatges que te el continuar sent espoliats amb 22.000.000.000 d'uros per Espanya ?