Política · 25 de Juliol de 2013. 19:58h.

Marató parlamentària

Diputats es queixen després de votar 260 resolucions al ple monogràfic sobre joventut

Marató parlamentària

Imatge del ple

El Parlament ha viscut aquest dijous una jornada gairebé interminable per als diputats, que han hagut de votar més de 260 propostes de resolució per separat al ple monogràfic sobre joventut.

De fet, la sessió de la tarda, en la qual només s'havien de fer les votacions, ha començat amb més d'una hora i mitja de retard perquè s'ha hagut de canviar el guió de les mesures proposades pels diferents grups, a petició d'alguns partits que han demanat que es modifiqués a última hora.

De fet, un cop s'ha reprès la sessió, el portaveu del grup parlamentari de CiU ha demanat que "els grups que ho vulguin demanin votació per separat d'alguns punts perquè així no acabarem mai". I és que la presidenta, Núria De Gispert, ha deixat "cinc minuts" als diputats per llegir la modificació del document de més de 60 pàgines.

Aquest gruix de mesures ha provocat que les votacions hagin durat més d'una hora i mitja. Això ha suposat també les queixes de periodistes i diputats a les xarxes socials.

Josep Rull, per exemple, ha estat un dels més crítics. "Fa una hora i mitja que estem votant al Parlament. 261 votacions. És l'antipedagogia i l'antipolítica. La banalització de les resolucions", ha dit al Twitter.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 spanish, Madrid, 26/07/2013 - 13:21

tampoc passa res no compliran ni una

#2 sdsd, Girona, 25/07/2013 - 21:34

Per un dia que treballen, quina colla de vagos...

#1 narcisa, parlament de fireta, 25/07/2013 - 20:23

se'ls nota que els M.H. ganduls volen marxar de vacances, sense haver fet res de res, i havent deixant enrere l'empatx de parides teòriques (i sense pressupost !) sobre la joventut i l'atur per a l'ultim minut.