Publicitat
Política · 13 de Maig de 2019. 19:51h.

Marchena talla el micro a Asens

Quan protestava per haver de respondre a Vox

El jutge de la sala del Tribunal Suprem que jutja el procés, Manuel Marchena, ha tallat el micròfon al tercer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Asens, quan protestava aquest dilluns per haver de respondre a les preguntes de Vox.

“Vaig a respondre a les preguntes, senyoria, sé que tinc l'obligació de fer-ho, però...”, ha començat a al·legar a Asens, quan el magistrat li ha tallat el micròfon i li ha demanat que “assumeixi aquesta obligació i respongui”.

El dirigent dels Comuns ha reprès el seu discurs per expressar “la incomoditat que tant la Fiscalia com l'Advocacia d'Estat vagin de la mà amb Vox...”. Marchena ha tornat a desconnectar-li el micròfon per dir-li: “senti's vostè còmode i respongui per imperatiu legal”.

Asens ha assegurat que el compromís de l'Ajuntament de Barcelona amb l'1-O va ser “molt clar”, perquè entenien que el referèndum era “un mitjà per pressionar per restablir el diàleg”.

El tercer tinent d'alcalde del consistori ha relatat que “vaig presenciar càrregues policials que em semblaven indiscriminades”. “Vaig veure ferits, cops contra gent indefensa i, en la retirada dels agents, vaig veure com es feien servir armes de foc i es disparaven pilotes de goma sense previ avís”, ha declarat.

Respecte la manifestació davant de la conselleria d'Economia -el 20 de setembre de 2017-, Asens ha assegurat que “no ens consta cap mostra de vandalisme el 20 de setembre”. “En primer lloc vam fer una reunió d'urgència. Estàvem en estat quasi de xoc. Vam fer una crida als veïns de Barcelona a mobilitzar-se”, ha detallat.

Jaume Asens
Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#18 Jordi BR, L'H, 14/05/2019 - 19:18

A Marchena només li falta un tricorni al cap i una pistola a la taula

#18.1 Joan Miquel, Viladecavalls , 14/05/2019 - 22:03

Això és que deconegueu les lleis o millor dit us agrada l'anarquia perquè les jutges són la garantía que persones com tú no facin mal als demés . I són més intel.ligents que tú segur. Si no t'agraden i vols fer quelcom busca un bon advocat i rasca't la butxaca paleto.

#18.2 Pan con tomate y jamón Ibérico, Amb el separatisme ni parlar-ne, 14/05/2019 - 23:16

Hombre Jordi, es que para tratar con la colla de fanatizados de la secta que confunden un tribunal con un plató de TV3% no vale ir con un lirio en la mano, hay que ir con una palmeta, ponerles orejas de burro y mirando a la pared...

Club de fans del Juez Marchena...

#18.3 Polloloco, Tabarnia , 14/05/2019 - 23:17

Tu preferiries jutges com en Vidal o en Viver Pi-Sunyer, dolcets, carinyosos amb la a vostra causa. Més casolans

#18.4 somiatruites, Barcelona, 15/05/2019 - 01:35

Eppp,..Jordi BR..vigila amb la ratafia....Em temo que estàs arriban al delirium tremens! juas juas juas

#17 pepe, andorra, 14/05/2019 - 13:15

si es q en Barcelona tienen lo q se merecen por votar a este personal. Aunque yo personalmente creo q han encontrado una forma de hacer pucherazo sin q se note o eso, o el control de la prensa q existe, no existe prensa libre en toda España, influye mas de lo q yo creo, q tambien puede ser, ahi estan los antecedentes en Alemania en los años 30.

#16 FERRANOT, BARCELONA, 14/05/2019 - 11:27

Assens, me resulta patético que un profesional del derecho, como presuntamente eres tú, desconozca que si eres llamado a sede judicial a actuar como testigo, debes atenerte a responder a lo que se te pregunta, sin que se permita divagar ni, mucho menos, soltar un discurso propio de un mitin. Como se nota que no has trabajado en tu vida.

#16.1 E. Payetó, Barcelona, 14/05/2019 - 12:47

No le tengas envidia.
Los datos macro harán que no cobre renta mínima de inserción.
Otra cosa es que consiga a un maromo, hombre, o una maroma, mujer, o un ser humano, transexual, que lo mantenga mientras muchos la espichan trabajando o sufren grandes dolores físicos.
Pero él dice que lo hace por ti, más que por él (aún hay mucho tonto suelto

#15 botifler1914, Sinitaca, 14/05/2019 - 11:06

Pobre Sr. Marchena, oir a Asens con su vocecita temblorosa es una experiencia muy desagradable. Como dicé el juez, todos estan allí por imperativo legal.

#14 Menjamela Grandi, Anapurna, 14/05/2019 - 10:23

Harto de peroratas absurdas de chorrasalaire..
Responde y calla, coññ..