Publicitat
Política · 14 de Maig de 2019. 11:25h.

Marchena: "vostè ens fa perdre el temps"

El jutge adverteix amb "conseqüències legals" al portaveu del sindicat Ustec

El portaveu de la Ustec, Ramon Font, ha esgotat la paciència del jutge Marchena en tractar d'esquivar una pregunta de l'advocada de l'Estat durant el judici del procés. Marchena ha arribat a advertir Font amb "conseqüències legals" en cas de no respondre de manera concreta a la pregunta i li ha retret que els fes perdre el temps.

L'advocada de l'Estat ha preguntat a Font si tenia permís dels titulars per a "ocupar" els centres educatius durant el referèndum de l'1 d'octubre. A Font no li ha agradat la pregunta i li ha retret a l'advocada que la pregunta "confon", a més de censurar que utilitzés la paraula "ocupació".

En aquest punt ha intervingut Marchena per instar el sindicalista a respondre si tenien permís per entrar als centres i li ha recordat que "es pot contestar amb un monosíl·lab". Això ha confós Font, que s'ha pres les paraules de Marchena al peu de la lletra: "ha de ser amb un monosíl·lab?", li ha preguntat al jutge.

Marchena li ha aclarit que "no, si vol introduir vostè algun matís per descomptat que pot introduir-lo". Font ha respost llavors que "disculpi si he fet alguna cosa que no sigui convenient". "No hi ha cap problema, segueixi si us plau, amb tota tranquil·litat", ha replicat el jutge.

Font li ha explicat llavors que "en pedagogia, des de fa molts anys ja, hi ha una manera de reduir la distància entre l'alumne i la institució i això millora l'aprenentatge. Això fa que la comunitat educativa participi i es prengui com a seva l'escola".

Marchena li ha recordat llavors que "encara no ha respost la pregunta que li han formulat". "Vol un monosíl·lab, llavors?", ha insistit Font. Això ha desesperat al jutge, que li ha deixat clar que "vull que respongui vostè a les preguntes de l'advocacia de l'Estat".

"Aquí no podem estar perdent el temps perquè si vostè ens fa perdre el temps té conseqüències legals. D'aquí que vostè ara respondrà. Si ho vol respondre amb un monosíl·lab i després matisar-ho, ho matisa. Però parlar-nos de la proximitat de la comunitat educativa amb l'alumne no té cap sentit. Si us plau, respongui".

"Llavors ho faré com vostè m'indica. El monosíl·lab seria no i la matisació és que nosaltres freqüentment en multitud d'activitats tota la comunitat educativa vam obrir el centre sense permís", ha respost finalment Font.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#26 JA, Barcelona , 17/05/2019 - 08:31

Lo más espeluznante de todo esto es que nuestros hijos estén en manos de retrasados mentales de semejante calibre.

#25 gurguri, barcelona, 16/05/2019 - 15:06

Este personaje tan fanatico a favor del independentismo es el responsable del principal Sindicato en Educación.

#24 Capit@n España, A cada "serdo" le llega su San Martín, 15/05/2019 - 16:05

Marchena, queremos un hijo tuyo !!! jajajajajajajajajajaja

#23 ferran, rugby, 15/05/2019 - 08:25

“En el futuro,todos serán famosos mundialmente por 15 minutos”(andy warhol)
i aquí tenim la garrulada tractoriana fent bones les paraules del gurú del pop art.
una visita a madrid,selfies a la puerta del sol,una mica de victimisme al TS,que tothom et vegi al poble per la tv i,quan tornis,a explicar les teves aventures a la gran ciutat als teus.

#22 Júlia, Barcelona, 15/05/2019 - 01:24

Sólo dos apuntes: 1. USTEC es el sindicato MAYORITARIO desde hace muuuchos años en las escuelas e institutos de Cataluña. 2.- Ya habrán oido la contestación de su liberado sindical: No tenemos permiso,..y además lo hacemos con frecuencia. Conclusión: Pobres alumnos!