Publicitat

Marta Rovira no convenç ni a Sanchis

Al director de TV3, Vicent Sanchis, se li va escapar un "mare de Déu!, davant de la resposta de la candidata d'ERC, Marta Rovira en retreure-li que no han complert amb el que van prometre. Rovira, va manifestar que "també ens van dir que no hi hauria urnes l'1-O, ara que no ens preguntin el com, que ens donin el mandat, que ens tornarem a ficar les piles, tornarem a fer feina, aturarem el 155". El director de TV3, davant d'aquesta resposta, va exclamar: "mare de Déu!" 

Marta Rovira, tampoc va aconseguir convèncer el director de TV3, Vicent Sanchis, sobre la marxa d'empreses de Catalunya. Rovira va insistir en la tesi d'Esquerra que va ser com a conseqüència de la repressió policial de l'1-O i no per la declaració d'independència, però Sanchis no ha acabat de creure-s'ho malgrat que no ha pogut acabar la frase. "Però vostè creu que les empreses van marxar per...". 

El director de TV3 també es va mostrar escèptic sobre les estructures d'estat i va recordar que Esquerra havia anunciat dos cops que no es tornarien a presentar a unes eleccions autonòmiques i Rovira s'ha defensat dient que "no les hem convocat nosaltres".

També va criticar el debat que va fer amb la cap de llista de Ciutadans, Inés Arrimadas, a La Sexta. "Què li va passar a vostè?", va preguntar.

La dirigent d'ERC va anunciar que, si guanyen el 21-D, l'endemà "informarem les cancelleries europees del resultat electoral" i ha insistit en el "mandat democràtic". "Sempre serem lleials al que decideixen els ciutadans de Catalunya", va afegir.

Finalment va reiterar en la necessitat d'"intentar sumar gent" i de la necessitat "d'un mandat clar i un govern fort".

Marta Rovira

Vicent Sanchis

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#26 JOsep Maria, Salou, 18/12/2017 - 09:39

Ës mes tonta que un pecat, ara quina diferència amb l'Anna Gabriel i que consti que no voto a la Cup.
Els politics sigins dones homes amb de tenir un nivell

#25 Sharp, Tarragona, 17/12/2017 - 19:36

me gustaria que alguine me explicase que es eso del "mandato democratico". Entiendo lo de mandato, pero si añade democrático significa que hay que respetar las Leyes basicas de la democracia. Gobierno por Mayoria, respeto de las minoris y cumplimiento de las Leyes.

#24 Seny, Bcn, 17/12/2017 - 16:23

Mare de deuda, quina capacitar de mentir!!

#22 Alejandro, Barcelona, 16/12/2017 - 13:39

Exacto, Sanchís, "¡¡Mare de Deu"!!! ¡Quin nivell de politicicuatre, qué paparra XD!!!

#20 Alejandro, Barcelona, 16/12/2017 - 12:44

Ineptitud, palabrería de chamarilero, mentira tras mentira, engaño tras engaño, máquina de gastar dinero: Sras. y sres: ESO ES EL PROCÉS. ¡PAEN Y VEAN LA FERIA DE LAS VANIDADES!!!

#20.1 Alejandro, Barcelona, 16/12/2017 - 19:09

Perdón por el lapsus. Quise decir, PASEN