Publicitat
Política · 2 de Febrer de 2015. 21:27h.

Margallo augura que Catalunya "no aconseguiria cap vot a l'ONU"

"Quedaria exclosa de la Unió Europea des del minut u"

Margallo augura que Catalunya "no aconseguiria cap vot a l'ONU"

Margallo durant l'entrevista a '8 al dia' (Foto: 8tv)

El ministre d’Afers Exteriors, José Manuel García-Margallo, ha afirmat en una entrevista a 8 al dia que el “reconeixement internacional de Catalunya és inimaginable perquè no aconseguiria cap vot en el Consell de Seguretat de l’ONU”.

Margallo ha afegit en aquest sentit que “quedaria exclosa de la Unió Europea (UE) des del minut u.” Unes declaracions que se sumen a les anteriors que ja ha fet en què advertia de la sortida de la UE en el cas d’una hipotètica Catalunya independent.

També ha assenyalat que “la incertesa que genera el procés no és bona a nivell econòmic”, assegurant que s’ha produït un descens de la inversió estrangera.

D’altra banda, sobre el pacte entre el PP i el PSOE contra el terrorisme jihadista, ha recordat que “estem davant una amenaça global i desconeguda i, per tant, era necessari tirar endavant el pacte”.

El titular d’Exteriors ha reconegut el PSOE “ha tingut alguna dificultat a admetre la pena de presó permanent revisable, però finalment ha cedit”. Finalment, ha lamentat les crítiques dels partits que, com CiU, no han estat convidats a l’acord titllant-los de 'primadonnas'.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 valeri, bna, 04/02/2015 - 16:54

Ja ha parlat el fals profeta. El diplomatcs dels fracassos continuats. Si Margallo diu que no tindrem cap vot a la ONU, aixo vol dir que en tindrem molts. Ja coneixem la força del Margallo a la ONU: un zero a l'esquerra. Independencia ja.

#11 Miguel, BARCELONA, 03/02/2015 - 15:13

Este ignorante mentecato no sabe lo que dice, Cataluña no puede separarse aunque lo diga Rajoy o el Rey; si asi lo hicieran serian inmeditamente deteniodos:
http://www.ejercito.mde.es/personal/constitucion.html#TRES

#10 david, pamplona, 03/02/2015 - 10:10

sobre todo por las presiones de españa es que quedaría excluída.

#9 moianes, Moià, 03/02/2015 - 10:04

Querido Margallo, ministro de todos los españoles. Le escribo esta carta porque estoy deprimido por culpa de usted que siempre va diciendo que una Cataluña independente seria el azmereir de todo el mundo. Pues si es así, dejenos votar, a ver que pasa, pot favor

#8 Marc, Calafell, 03/02/2015 - 09:50

No se quién es más tonto, si el gallo margallo o Artur MaSS, siempre hablando de cosas que son imposibles.