Publicitat
Política · 23 de Febrer de 2019. 11:52h.

Margallo: "calia parlar"

L'exministre afirma que el van cessar pel cara a cara amb Junqueras

L'exministre d'Afers Exteriors i excandidat a la presidència nacional del Partit Popular, José Manuel García-Margallo, ha afirmat que l'exvicepresidenta del Govern espanyol Soraya Sáenz de Santamaría "no va entendre massa bé que hi hagués veus discrepants dins el Consell de Ministres amb projecció o postura pròpia" sobre el conflicte amb Catalunya, i ha manifestat que el cara a cara electoral que va mantenir amb Oriol Junqueras li va costar el càrrec.

"El debat amb Junqueras va suposar comentaris poc piadosos de gran part dels meus companys. El que vaig dir és que calia parlar, hem d'anar allà i hem d'explicar, i cal mirar d'entendre'ns" ha explicat en una entrevista al programa Quatre Gats de TV3.

José Manuel García-Margallo, ha apuntat que l'exvicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría, el va cessar el novembre del 2016 després de proposar una reforma de la Constitució per intentar reconduir la tensió amb Catalunya.

"La vicepresidenta del govern no va entendre gaire bé que hi hagués veus al Consell de Ministres que tinguessin projecció pròpia, una postura pròpia. Jo vaig postular una reforma integral de la Constitució per preservar i protegir els principis bàsics: la sobirania del poble espanyol, la unitat de la nació espanyola, la concepció d'Espanya com un conjunt de ciutadans lliures iguals en drets" ha dit en un avanç de l'entrevista que s'ha publicat a twitter.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Victor, Barna, 23/02/2019 - 20:19

No hay nada de que hablar

#3 Cris, Barcelona , 23/02/2019 - 16:57

Fue una entrevista épica, Margallo demostró su superioridad moral y intelectual. El pobre Junqueras no supo salirse.

#1 Vikander , Cornellá , 23/02/2019 - 12:19

No fue por tu postura, fue por lo blandengue, buenista e incluso pelota del debate, que hizo que le hirvieran las tripas a más de uno, dando a entender que la independencia dependía de Junqueras, que el Estado no tenía nada que decir, y pidiendo por favor que no se independizasen.
Yo también te hubiera cesado fulminantemente.