Política · 13 de Juny de 2021. 11:42h.

Margallo: "La política d'apaivagament no dóna resultats"

L'exministre creu que "el Suprem els denegarà"

Margallo: "La política d'apaivagament no dóna resultats"

L'exministre d'Afers Exteriors i excandidat a la presidència nacional del Partit Popular, José Manuel García-Margallo, ha pronosticat aquest dissabte que la inestabilitat política a Catalunya continuarà malgrat els indults "perquè la política d'apaivagament no dóna resultats".

Margallo, que ha estat entrevistat a La Sexta, també ha dubtat que els indults siguin acceptats pels magistrats del Suprem. "No estic segur que els indults tirin endavant, el Suprem crec que els denegarà" ha apuntat l'exministre.

L'històric dirigent popular ha afirmat que "si volen la independència haurien de fer el que va fer Ibarretxe: plantejar una llei" i ha recalcat que "si ho tornen a fer novament, s'hauran d'aplicar les lleis".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 TARARÁ, Barcelona, 13/06/2021 - 15:47

Té tota la raó amb el tema indepe, que no català, com vol fer creure la vice Calvo, Catalunya és plural i Espanya no té res en contra amb l'amplia majoria de catalans ni la majoria dels catalans contra Ñ, independentment dels "governets"d'aquí i d'allà

#5 Telamarinera , Vng, 13/06/2021 - 14:30

Aún recordamos la “cag.da” de entrevista con Junqueras…

#5.1 Patumeiro, sant patumet, 13/06/2021 - 17:59

la cagada fue de Junqueras, q Margallo le dio hasta en el carnet de identidad

#4 Joan Ferrandis, Barcelona, 13/06/2021 - 13:03

La política de contentamiento a los nacional separatista que predica Pedro Sánchez no va a ninguna parte, y, además, tampoco los va a contentar.

#3 FERRANOT, BARCELONA, 13/06/2021 - 12:29

Totalment d'acord amb vostè, senyor Margallo. Els indults no serviran per apaivagar res. Aquests líders indepes tenen un grau de cinisme tan tal, que no són gens de fiar.

#1 Santi, Sabadell, 13/06/2021 - 12:04

La tesis Margallo es correcte, pero ha estat massa discret en detallar com "apavaigament" la politica que vol aplicar el tal Sanchez, perque no es res més que tactica "interessada" per mantenir-se com a hoste monclovita. Es una clara situació de xantatge aplicat per part dels sediciosos i que, com historicament ha succeit, tindrà un trist final